A vorbit Uhrin! Primele reacții ale celui adus să revitalizeze Dinamo


Dușan Uhrin a fost prezentat în urmă cu puține momente de către Florin Prunea, managerul general al clubului spunând că cehul a fost prima opțiune a clubului și speră ca el să ofere un impuls echipei aflate la retrogradare. Tehnicianul trecut și pe la Poli Timișoara, și pe la CFR Cluj a vorbit foarte calm și așezat, fără să promită lucruri mărețe, vorbind despre muncă și despre cum echipa trebuie să dea mai mult de 100% ca să revină pe linia de plutire.

”Situația nu este fericită, nu e super, suntem pe penultimul loc, dar nu trebuie să ne fie teamă. Trebuie să arătăm fanilor că suntem cei mai buni și că merităm să fim aici.

hotel iceberg balcic-->

Am ales Dinamo fiindcă mi-a făcut o propunere corectă, nu mai lucrasem de un an, am ales un nume mare și sunt mândru că am acceptat acest contract. Trebuie să schimbăm tot, să umblăm la mentalitate. Jucătorii lucrează normal, eu sunt obișnuit să lucrez cu fotbaliști cu personalitate. Trebuie să arătăm forță pe teren și să luăm puncte.

Dacă vor reveni jucătorii care sunt la infirmerie, ar fi perfect. Eu aș fi foarte bucuros. Nu ar fi corect să vorbim prea mult de transferuri când avem fotbaliști la infirmerie.

Trebuie să depășim sută la sută dacă vrem să fim sus, să ne revenim. O să aducem și un preparator fizic. Trebuie să fim foarte bine din punct de vedere fizic. Mă aștept la orice! Având în vedere situația și locul din clasament. Avem multe accidentări, însă o să fac un prim 11 competitiv, iar cei ce intră să arate că am luat deciz corectă bazându-mă pe ei”, a comentat antrenorul ceh.

Citește și:

Prunea a explicat situațiile lui Perovic și N Diaye. Câți jucători mai vrea Dinamo

Previous Ionuț Negoiță: ”El este succesorul”
Next Prunea a explicat situațiile lui Perovic și N Diaye. Câți jucători mai vrea Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *