A vorbit Bălănescu. Ce spune despre echipă și despre spanioli


-->
Dinamo va face marți testele coronavirus, pentru a afla câți jucători pot ieși la antrenament și câți mai sunt pozitivi. Clubul merge mai departe, așa cum poate. Până la un deznodământ sportiv, ”câinii” mizează că spaniolii lui Pablo Cortacero și Juan Melero se vor ține de cuvânt.

În ceea ce-l privește pe numărul 1 executiv de la Dinamo, Bogdan Bălănescu, directorul general al clubului a comentat, enigmatic, la sport.ro. ”Presa așteaptă de 2 ani pe cineva. Spaniolii numărul 1, spaniolii numărul 2. Văd că s-au prezentat, i-am văzut într-o poză cu domnul Marcel vela. Când o să-i vedeți într-o poză cu Ionuț Negoiță, să mă anunțați și pe mine. Acțiunile clubului Dinamo sunt deținute de o firmă, iar acea firmă sau reprezentanții săi discută despre vânzarea clubului.

Din punctul meu de vedere, eu aștept pe oricine dorește binele clubului Dinamo și salvarea acestui brand și a acestei echipe. Cred că viitorul acestui club este programul DDB”, a declarat directorul general al lui Dinamo. Oficialul roș-albilor consideră că echipa suferă un blocaj psihic: ”Jucătorii trebuie să salveze echipa prin joc. Trebuiau să o facă și până acum, dar din diferite motive sau cauze, au făcut-o doar uneori. Aceeași jucători au învins în februarie FCSB, au învins Astra. Nu e vorba că nu au valoare. Chiar au valoare. E vorba de un blocaj mental provocat de ratarea calificării în play-off.

Mă tem mai mult de factorul psihologic dupa această perioadă de izolare, decât de jocul lor. Dupa ce aflăm rezultatele retestării, vom înăspri și mai puternic regimul de cantonament. Vom stabili împreună cu jucătorii și cu staff-ul lui Gigi Mulțescu ce se va întâmpla. Apropo, Mulțescu nu și-a dat demisia și nu a spus vreodată că nu vrea să conducă echipa sau să muncească pentru Dinamo”, a mai zis Balanescu.

”În momentul de față este o situație destul de gravă și cred că am ajuns la limită, dar suntem optimiști că vom putea salva acest club. Vreau să îi asigur pe toți că Dinamo a respectat în totalitate protocoalele vizând izolarea la domiciliu. Chiar și în prima fază, când a fost depistat pozitiv magazionerul, deși nu mi s-a părut normal să fim izolați, pentru că el nu a intrat în contact cu echipa. Mi se pare ca acest protocol sau ordonanțele date de Guvern nu au fost respectate de toată lumea, ci preferențial și în funcție de interese.

La sfârșitul săptămânii trecute, un jucător de la Poli Iași a fost depistat pozitiv, iar imediat echipa și tot staff-ul trebuia să intre în izolare 5 zile, după care să se refacă testarea. Nu doar că nu s-a întâmplat asta, dar jucătorul a și jucat a doua zi. Nu mai înțeleg nimic legat de rezultatele acestor testări.

La noi, când cei 6 au ieșit pozitiv, imediat am chemat o altă clinică la Săftica, jucătorii au fost retestați, rezultatele au fost din nou pozitive și toată lumea a intrat în izolare la domiciliu. Clubul Dinamo a respectat absolut toate normele. Nu cred că există club în România care să testeze absolut toți angajații. Am auzit păreri cum că nu a fost testat personalul de la Săftica. Din contră, cred că au fost mai multe testări la noi decât la unele echipe din Liga 1”, a declarat șeful managementului dinamovist.

Citește și:

Sergiu Hanca, reacție sinceră despre Dinamo: ”Ce e asta?”

Previous Bălănescu a explicat situația lui Vali Lazăr
Next Decizia radicală luată astăzi de conducătorii dinamoviști

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *