A venit la Dinamo și anunță: ”Nu contează nimic altceva”


Dinamo a reușit în doar două săptămâni să aducă trei fotbaliști importanți. Primul a fost Mihai Neicuțescu, jucător de 20 de ani care fusese împrumutat la Chindia Târgoviște și a reușit deja 2 goluri în Liga 1. El a avut o ofertă concretă de la Lodz, dar care a fost refuzată de Florin Prunea.

„Nu pot spune că sunt dezamăgit, într-adevăr mi-aş fi dorit să am o nouă experienţă, însă până la urmă este clubul meu, mi-am dorit de mic să joc aici şi mă bucur enorm că acum am şansa să demonstrez ce ar fi trebuit să demonstrez de mult. Într-adevăr, îmi doresc să fiu titular oriunde mă duc, asta depinde doar de mine, nu-mi poate promite nimeni că joc titular meci de meci. Eu trebuie să-mi fac treaba cât mai bine şi să-mi văd de ale mele, nu contează nimic altceva”, a spus Neicuțescu pentru Telekom Sport.

El a explicat și cum s-a simțit la Târgoviște:

„Cred că a fost una dintre cele mai frumoase perioade de când m-am apucat de fotbal. A fost promovarea şi startul ăsta bun de sezon. Cred că prin intermediul acesta aş putea să-i mulţumesc pentru tot ce m-a învăţat, tot ce m-a ajutat să fac, ca să ajung înapoi aici. M-aş fi bucurat să fie şi dânsul aici, dar asta a fost situaţia. Fiecare trebuie să ne vedem de drumurile noastre, dacă nu se poate, până la nesfârşit n-am fi putut să stăm împreună, nu?”.

Citește și:

ULTIMA ORĂ Cine l-a deturnat pe un jucător dorit de Dinamo

-->
Previous ULTIMA ORĂ Cine l-a deturnat pe un jucător dorit de Dinamo
Next Un nou transfer la Dinamo: ”Ăsta este adevărul”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *