A venit în această iarnă și anunță: ”Simt că vor urma lucruri mărețe”


Dinamo a adus nu mai puțin de 12 jucători în această iarnă, pe care Mircea Rednic i-a integrat într-un timp record în echipă. Unul dintre ei este Jordan Mustoe, fundaș stânga, care se va lupta cu Naser Aliji pentru postul de titular. El a povestit într-un interviu pentru gsp.ro ce le-a transmis antrenorul ”câinilor”.

”Să fim răbdători, să avem cât mai mult timp posesie și să facem multe combinații de pase cât mai sus posibil în terenul advers. Astfel, ne vom crea multe ocazii de a marca. Vrea ca atunci când nu avem mingea să alegem corect timpii în care facem presing și să ne dozăm efortul pentru a fi proaspeți pe tot parcursul meciului. Din câte am simțit eu, lui Mircea Rednic îi plac fotbaliștii cu inimă, care își dau sufletul. Deja ne-am îmbunătățit jocul și creștem de la meci la meci. Simt că vor urma lucruri mărețe pentru Dinamo dacă ne vom dedica sută la sută antrenamentelor și partidelor oficiale”, a declarat englezul de 28 de ani.

hotel iceberg balcic-->

”Primul lucru care mi-a sărit în ochi a fost că Dinamo are aceleași culori ca Liverpool. Oricine e pasionat de fotbal a auzit de Dinamo. Când s-a ivit această variantă de transfer, mi-am dorit să semnez cât mai repede posibil! Nu am stat deloc pe gânduri”. Jordan Mustor, fundaș stânga Dinamo

Citește și:

INTERVIU PREMIUM Mircea Rednic: ”Am stat în arest ca să nu merg la Steaua”

Previous Mesajul lui Mircea Rednic astăzi: ”Mare atenție”
Next Rednic știe cum poate redresa Dinamo. Primul pas

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *