A venit decizia mult așteptată


Meciul dintre FCSB și Dinamo, programat să aibă loc sâmbătă, 22 iulie, se va desfășura pe arena „Arcul de Triumf” din București. FCSB a fost nevoită să se mute rapid aici, după ce negocierile pentru utilizarea arenei din Ghencea au fost blocate. Vicecampioana a informat deja Liga Profesionistă de Fotbal cu privire la decizia de a juca derby-ul cu Dinamo pe arena Arcul de Triumf.

Conform informațiilor furnizate de Gazeta, pentru acest meci vor fi disponibile doar 7.500 de bilete, din care doar 375 vor fi rezervate galeriei „Câinilor”, ceea ce reprezintă 5% din capacitatea stadionului, în acord cu protocolul de siguranță.

„FCSB – Dinamo se joacă sâmbătă de la 21:30 pe Arcul de Triumf. FCSB ne-a informat oficial că poate juca acolo, are toate lucrurile în ordine, inclusiv planul de bilete. Meciul nu se amână”, a spus Justin Ștefan, secretarul general al LPF, pentru GSP.ro.

GSP l-a intervievat pe Radu Popa, directorul Complexului Sportiv Național Arcul de Triumf, care a discutat despre riscurile asociate cu un astfel de meci.

„Într-adevăr, acest stadion, așa cum este el contruit, amplasat, etc, nu e prevăzut pentru meciuri cu grad ridicat de risc, așa cum probabil va fi la FCSB – Dinamo. E un stadion mic, cochet, elegant, construit după un anumit tipar.

Noi ne-am dat acordul de principiu pentru a se juca orice meci de fotbal, dar avizul final trebuie să-l ofere Agenția Națională pentru Sport, cea care practic a înlocuit Ministerul Sportului. Noi nu ne putem opune pentru că, așa după cum probabil știți, a fost dată o lege, referitoare la modul în care se face accesul la bazele sportive și dacă există disponibilitate și arena nu e ocupată cu alt eveniment, normal e să dai curs unei solicitări.”, a spus Radu Popa, directorul Complexului Sportiv Național Arcul de Triumf.

Citește și:

Catinca Roman nu s-a mai văzut cu Petre Roman de 9 ani: „Ne-a manipulat”

Previous Sfaturile lui Lupescu pentru acționari
Next Lovitura dată de Dinamo înainte de derby

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *