A trecut de la jucătorii lui Dinamo la „națională”. Discurs dur, iar Contra e vizat


România va începe din martie anul viitor să lupte pentru participarea la Euro 2020, într-o grupă cu Spania, cu Suedia, cu Norvegia, cu Feroe și cu Malta. Pe lângă optimismul „tricolorilor” intervine pesimismul specialiștilor.

Într-o intervenție la Telekom Sport, Cornel Dinu i-a atacat pe cei de la prima reprezentativă: „Dar noi avem echipă? De ce nu ne întrebăm dacă noi jucăm ceva? Ce contează cu cine cădem la tragerile la sorți dacă nu avem nicio idee, nicio filosofie. Totul este făcut după ureche. Noi ar trebui să învățăm din filosofia germană, unde totul începe cu ‘ich’. Adică, eu fac, eu mă gândesc, eu cred… Nu există la noi așa ceva. Sunt echipe care ne vor domina fizic sută la sută. Și este vorba despre trei echipe, nu doar Suedia și Norvegia, ci și Feroe. Eu cred, sincer, că și cei Feroe sunt fizic peste noi. Trebuie să îți pui problema cum să îi depășim, pentru că dacă intrăm în jocul lor, nu avem nici o șansă!

Ca să trecem de formațiile nordice, care nouă nu ne-au convenit niciodată, indiferent despre ce se spune, ne trebuie o șmecherie, o șiretenie pe fond tehnic. Sunt capabili să facem așa ceva? Abia atunci putem spera. Pentru că nordicii altfel ne curăță! Au acel joc care nouă nu ne convine: compact, agresiv, disciplinat, cu mingi lungi și centrări, direct pe poartă”.

-->
Previous Dinamo e unde e, dar are 3 fotbaliști în top 10!
Next Probleme mari la mijlocul terenului. Detaliul care i-a scăpat lui Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *