A sosit înlocuitorul lui Nemec


Adam Nemec,uriașul vârf slovac de 35 de ani și cel care a adus victoria din optimile de finale cu fcsb, a ieșit accidentat în minutul 77 din partida cu Sepsi din ultima etapă. Din informațiile noastre, acesta va lipsi o lună de zile din angrenajul echipei.

Pentru a suplini lipsa celui care a pus atâta suflet pentru Dinamo, câinii au început imediat căutările pentru aducerea unui alt atacant. GSP anunță următoarele: „câinii” au decis să mai aducă un fotbalist ofensiv sub comanda lui Ionel Gane. O promisiune. Giani Stere, 21 de ani, a ajuns de la începutul săptămânii la Săftica și se antrenează cu „câinii”, au informat sursele GSP.

Vârf de careu, tânărul de picior drept, înalt de 1,85 de metri, a mai jucat la ACS Poli Timișoara, la Snagov și la Concordia Chiajna. S-a pregătit și luni, și marți cu roș-albii. Este liber de contract de la începutul lunii februarie.

A jucat 19 meciuri la nivelul ligii secunde și a marcat de două ori! A impresionat la finele lui 2018, când a marcat din foarfecă, în meciul cu Farul (3-0), pe vremea când evolua pe Bega.

75.000 de euro este cota acestuia, conform Transfermarkt.

Citește și:

VESTE BUNĂ: UN NOU SPONSOR LA DINAMO

-->
Previous Danciu oferă o veste MARE: ”Licența va fi luată”. DETALII
Next VESTE BUNĂ: UN NOU SPONSOR LA DINAMO

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *