A SEMNAT Un jucător important, transferat în Ștefan cel Mare


FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial, transferul mijlocașului croat Tomislav Gomelt la clubul din Ștefan cel Mare.

Fost component al reprezentativei sub 19 ani a Croației, Tomislav Gomelt a efectuat în această dimineață vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală și a semnat un contract cu FC Dinamo București pentru următoarele trei sezoane competiționale.

Noul jucător al echipei din Ștefan cel Mare va purta tricoul cu numărul 21 și va fi prezentat oficial într-o conferință de presă programată sâmbătă, 21 iulie (ora 17:00), în cantonamentul de la Săftica.

23 de ani a împlinit Gomelt pe 7 ianuarie 2018. Format la juniorii clubului Tottenham Hotspur, Gomelt a mai jucat în carieră la RCD Espanyol B, Royal Antwerp FC, FC Bari, CFR Cluj, HNK Rijeka și Lorca FC.

53 de meciuri a jucat Gomelt în toate competițiile pentru CFR Cluj, Liga 1 (44), Cupa României (8) și Cupa Ligii (1), în perioada 2015-2017. A marcat, în campionat, două goluri pentru clujeni.

1 trofeu are Gomelt în palmares, Cupa României cu CFR Cluj în 2016. Cu Gomelt titular, CFR Cluj s-a impus la loviturile de departajare împotriva echipei din Ștefan cel Mare în finala disputată pe Arena Națională în urmă cu doi ani.

-->
Previous EXCLUSIV Vești bune pentru un titular. E gata de joc!
Next Stadion de 18.000 de locuri. Alte detalii, oficiale

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *