--> -->

A semnat săptămâna trecută dar nu s-a prezentat la antrenamente. Ce se întâmplă cu jucătorul


-->

Dinamo a făcut practic doar un singur transfer săptămâna trecută. Diego Fabbrini, italianul de 29 de ani care a venit să ajute formația din Ștefan cel Mare să urce cât mai repede în clasament. El va debuta astăzi pe teren propriu în meciul cu Hermannstadt.

Al doilea jucător care a venit la Dinamo, Roberto Strechie, nu s-a prezentat încă la antrenamentele echipei pentru că a avut ceva probleme cu actele pentru a se parafa transferul său pe 4 ani.

”A avut de rezolvat niște probleme personale. Trebuie să se întoarcă astăzi după-amiază și de mâine va începe antrenamentele”, ne-au explicat șefii dinamoviști.

Ăsta este și motivul pentru care Dinamo nu a anunțat până acum transferul mijlocașului central de 19 ani care a aparținut de Venezia, formație ce evoluează în Serie B.

„Sunt fericit că am ajuns la Dinamo. E un vis împlinit pentru mine să ajung la această echipă mare. Eu n-am mai fost de aproape 10 ani în România, îmi plăcea să vin în București, mă duceau părinții prin parcuri. Ulterior, n-am mai avut timp pentru că viața mea s-a învârtit în ultimii ani în jurul fotbalului. M-am născut la Venezia, dar viața mi se pare mai bună la prima vedere în România, mă simt acasă aici.

Sper să mă impun la Dinamo, pot să joc atât mijlocaș defensiv, cât și ofensiv. L-am cunoscut aseară pe Fabbrini, mi se pare un tip foarte ok. Prima dată a vorbit în engleză cu mine, apoi i-am spus: Dar uite, eu vorbesc italiana. Sper să facem treabă cât mai bună la Dinamo și la finalul sezonului regulat să fim în play-off”, a declarat Roberto Strechie săptămâna trecută pentru doardinamo.ro.

Citește și:

Poezie genială făcută de Flick Domnul Rimă pentru Negoiță și Becali

Previous Poezie genială făcută de Flick Domnul Rimă pentru Negoiță și Becali
Next INTERVIU PREMIUM Montini dă cărțile pe față. Ce spune despre Negoiță, Fabbrini și episodul autocarul de la Balotești

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *