A SEMNAT Dinamo tocmai a prezentat un nou jucător


Dinamo încearcă să definitiveze campania de transferuri. Așa cum v-am anunțat în urmă cu puțin timp, Naser Aliji se va mai întoarce în România doar ca să-și ia lucrurile. Așa că dinamoviștii i-au găsit un prim înlocuitor.

”Jucătorul Andrei Sin, ultima oară la Politehnica Iași, a semnat un contract cu FC Dinamo București, a anunțat conducerea executivă a clubului din Ștefan cel Mare prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro.

Născut în București, pe 26 octombrie 1991, Andrei Sin și-a început cariera la juniorii Sportului Studențesc și a evoluat pentru Viitorul Constanța, CS Otopeni, Callatis Mangalia, Delta Tulcea, CS U Craiova, Unirea Tărlungeni, ASA Tg. Mureș și Politehnica Iași.

Bine ai venit, Andrei Sin!
Împreună pe Arena Națională!

33 de meciuri, 32 în campionat și unul în Cupa României, a jucat Andrei Sin, sezonul trecut, pentru Politehnica Iași. A înscris un gol în partida FC Voluntari vs Politehnica Iași, scor 2-3.

73 de partide a evoluat Andrei Sin în Liga 1, 62 la Politehnica Iași și 11 la ASA Tg. Mureș, marcând trei goluri, toate în tricoul ieșenilor.

85 de jocuri și 13 goluri a adunat Andrei Sin în liga secundă din România.

28 de ani va împlini Andrei Sin pe 26 octombrie”, este comunicatul transmis de FC Dinamo București.

Citește și:

EXCLUSIV Asta da LOVITURĂ. Un titular incontestabil PLEACĂ

-->
Previous EXCLUSIV Asta da LOVITURĂ. Un titular incontestabil PLEACĂ
Next INTERVIU PREMIUM Prunea l-a sunat pe Rednic și dezvăluie planurile lui Negoiță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *