A semnat cu Dinamo și anunță: ”Vreau să aud imnul Ligii Campionilor”


Dinamo nu mai are șanse prea mari în acest sezon nici măcar să se bată la play-off, d-apoi la titlu, dar din sezonul viitor Mircea Rednic va da milităria jos din pod! A început deja să aducă jucători, iar începând cu săptămâna viitoare se vor oficializa și alte mutări. Ioan Filip, fost campion cu Oțelul Galați, este ultimul jucător care a semnat cu Dinamo, iar jucătorul spune că vrea să audă și la Dinamo imnul Champions League.

„Abia aştept să joc din nou in Liga 1! Mă bucur că am revenit în campionatul românesc, la Dinamo. Chiar dacă situaţia în clasament nu este una tocmai bună, trebuie să câştigăm, să ne îndepărtăm de zona roşie a retrogradării.

Am fost campion cu Oţelul şi sper să pot spune asta şi despre Dinamo… Să fiu intr-o zi campion în tricoul alb-roşu. Cu Mircea Rednic antrenor situaţia sigur se va schimba. Am lucrat foarte bine cu dânsul la Petrolul. Sper să-l pot ajuta şi aici. Clar cea mai frumoasă perioadă a fost câştigarea campionatului cu Oţelul şi meciurile din Champions League. Şi la Dinamo se vorbea în acea perioadă de titlu şi Liga Campoinilor, acum se vorbeşte de play-off, salvarea de la retrogradare. Dinamo trebuie să revină acolo unde îi este locul şi trebuie să avem încredere!

Este cel mai frumos sentiment să auzi imnul Ligii Campionilor, să ajungi la acel nivel. Fiecare trebuie să-şi propună să ajungă cât mai sus”, a declarat Ioan Filip pentru TelekomSport.ro.

Citește și:

Rednic n-a greșit. Ce fac acum jucătorii pe care i-a dat afară

-->
Previous Rednic n-a greșit. Ce fac acum jucătorii pe care i-a dat afară
Next Fotbalist propus la Dinamo: ”Cine-l ia face o afacere trăznet”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *