A semnat cu Dinamo și anunță: ”Sunt dinamovist de mic”. Și totuși apreciază FCSB


Dinamo a transferat de când l-a instalat pe Eugen Neagoe deja doi jucători. După ce Ziggy Gordon a fost dat afară și urmează și alți fotbaliști care au fost aduși de Rednic în Ștefan cel Mare, dinamoviștii i-au semnat pe Cătălin Straton, fost rapidist, și Alexandru Răuță, care spune că e ”câine” de mic, dar e contrazis de facebook.

”Am văzut și eu acum ce s-a întâmplat. Nu pot să dau verdicte. Fanii lui Dinamo sunt de admirat pentru tot ce au făcut pentru acest club și sunt recunoscuți în toată lumea pentru spectacolul pe care îl fac. Eu pot să le promit că voi da totul pentru Dinamo.

Cine mă cunoaște știe că acest club este cel pe care eu îl iubesc de mic. Am crescut cu Dinamo, cu performanțele remarcabile pe care le-a făcut. Sper ca de acum să readucem Dinamo în top, între echipele ce se bat la titlu. Pentru asta avem nevoie de sprijinul celei mai frumoase galerii. Eu am mai fost aproape de Dinamo, acum am ajuns la clubul meu. Împreună pe Arena Națională!”, a declarat Alexandru Răuță pentru GSP.

Totuși, Răuță e contrazis de echipele pe care le apreciază pe facebook. Cei de la GSP au făcut o captură de pe pagina sa de facebook și FC Dinamo București nu se află printre echipele pe care le aprecia jucătorul.

Citește și:

ACUZAȚII GRAVE 50.000 de euro dispăruți din club. Bălănescu ar fi semnat

-->
Previous ACUZAȚII GRAVE 50.000 de euro dispăruți din club. Bălănescu ar fi semnat
Next Andone a vorbit cu Rednic. Ce i-a spus antrenorul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *