A SEMNAT Care este ultimul transfer al „câinilor”


A semnat! Echipa din Ștefan cel Mare tocmai a anunțat transferul unui atacant care nu a mai înscris un gol de un an de zile!

„FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, transferul atacantului elvețian Danijel Subotic la clubul din Ștefan cel Mare.
Ultima oară în Kazahstan, la Shakhter Karagandy, Danijel Subotic și-a început cariera la juniorii clubului FC Basel și a mai evoluat pentru Portsmouth, Zulte Waregem, Southend United, Grosseto, Universitatea Craiova, ASA Tg. Mureș, Volyn Lutsk, Gabala, Al-Qadisiya, Sheriff Tiraspol și Ulsan.
Danijel Subotic a efectuat vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală și s-a alăturat lotului dinamovist în cantonamentul de la Săftica.

7 goluri a marcat Subotic în prima ligă a României pentru Universitatea Craiova și ASA Tg. Mureș. Pentru Universitatea Craiova a înscris 5 goluri în 16 meciuri, pentru ASA Tg. Mureș a punctat de două ori în 15 jocuri.

29 de ani a împlinit Subotic pe 31 ianuarie. În prima jumătate a acestui an a jucat 13 meciuri pentru Shakhter Karagandy în Kazahstan.

6 selecții are Subotic pentru reprezentativa sub 19 ani a Elveției.

3 trofee a câștigat Subotic în carieră: titlul de campion cu Sheriff Tiraspol (Moldova), „AFC Cup” cu Al-Qadisiya (Kuwait) și „FA Cup” cu Ulsan (Coreea de Sud).

2 titluri de golgeter are Subotic în palmares. În 2015 a fost golgeterul campionatului din Kuwait, iar un an mai târziu a fost cel mai bun marcator din prima ligă a Moldovei, cu 12 reușite pentru Sheriff Tiraspol. Cu patru ani în urmă, în 2014, la Gabala, a fost declarat stranierul anului în Azerbaidjan.

31 este numărul oficial cu care Subotic va juca la Dinamo.”, se arată pe site-ul „câinilor”.

Citește și:

Mirel Rădoi, replică acidă pentru șefii lui Dinamo

-->
Previous Mirel Rădoi, replică acidă pentru șefii lui Dinamo
Next Era fotbalist și a demonstrat-o imediat în Turcia! Costa 200.000 de euro

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *