A „sărăcit” Negoiță. De ce nu mai bagă bani la Dinamo


Ionuț Negoiță a anunțat că vrea să vândă Dinamo și se caută investitori care să vină să cumpere clubul. Cu toate că dacă ar sosi, nu ar prelua gruparea de la Negoiță din simplul motiv că patronul nu dorește să cedeze Dinamo! Totuși, ceea ce este cert e că Negoiță nu mai bagă bani și s-a retras din lumina reflectoarelor, după ce a cedat 93 la sută din acțiuni lui Georgian Drăghia.

Omul de afaceri are mai puțini bani! Faţă de 2017, Ionuţ Negoiţă are o avere mai mică, acesta fiind estimată la 90-100 de milioane de euro în prezent. Ca domeniu de activitate, conform revistei Capital, omul de afaceri a făcut banii din imobiliare, sport şi hoteluri. În urmă cu un an, patronul hotelurilor RIN avea o avere estimată la 95-100 de milioane de euro.

“Printre afacerile care îi mai aduc venituri lui Negoiţă se mai numără cele patru hoteluri din grupul RIN, care actualizează 1.965 de camere, parcul acvatic Water Park din Otopeni, un centru de întreţinere corporală şi relaxare şi o tipografie. Înainte ca el să se dedice echipei Dinamo, iar fratele său, Robert Negoiţă, politicii, cei doi erau printre cei mai cunoscuţi dezvoltatori de locuinţe din Bucureşti”, au scris jurnaliştii Capital.

Citește și:

Ce înseamnă să nu te ții de cuvânt! Rednic și Dinamo au de suferit din cauza lui

-->
Previous Dragomir, avertisment și pentru Dinamo: "Avem dreptul la prostie"
Next Ce înseamnă să nu te ții de cuvânt! Rednic și Dinamo au de suferit din cauza lui

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *