A refuzat Dinamo, acum e aproape de o altă echipă din Liga 1


Oficialii cluburilor de fotbal din Liga 1 nu se bucură de pauza internațională. Majoritatea echipelor se primenesc, își recuperează jucătorii accidentați, iar în cazul celor de la Sepsi caută cu înfrigurare antrenor.

Cristiano Bergodi mărturisește că este încântat de proiectul fotbalistic din secuime. Italianul e gata să semneze contractul, iar Mircea Rednic s-a pus pe transferat jucători și mai aduce un fotbalist francez în curtea ”câinilor”. Acestea ar fi principalele evenimente sportive ale zilei de joi, 7 octombrie.

Antrenorul italian a demisionat de la Universitatea Craiova în luna noiembrie a anului trecut. De atunci, nu a mai antrenat nicio echipă, dar vacanța lui se apropie de sfârșit.

Italianul este așteptat în ce mai scurt timp la Sfântu Gheorghe pentru a semna contractul și pentru a-și începe mandatul pe banca secuilor.

Bergodi a negociat și cu Dinamo

Cristiano Bergodi a fost aproape să o preia pe Dinamo, după ce bucureștenii s-au despărțit tot de un italian: Dario Bonetti. Nicolae Badea s-a implicat în negocieri, dar tehnicianul n-a ajuns în cele din urmă în „Ștefan cel Mare”.

Cristiano Bergodi și-a dorit să revină în România, acolo unde s-a simțit foarte bine, a ajuns să discute cu Dinamo, dar negocierile au picat după ce roș-albii n-au putut să-i achite salariul antrenorului care a pregătit-o și pe Rapid.

Dacă va semna cu covăsnenii, acesta îi va fi adversar lui Dinamo pe 31 octombrie, într-un meci ce se va disputa la Sfântu Gheorghe, pe noul stadion al acestora – ora 17:30.

Citește și:

Clotilde Armand acuză că nu a primit bani de la Guvern: ”Am să atac”

-->
Previous Ce om de fotbal din România e optimist: „Dinamo nu va retrograda”
Next Probleme pentru Nedelcearu la națională. Nu joacă în Germania-România

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.