OFICIAL A plouat, a fost urât și Dinamo a încheiat un sezon negru cu un record negativ, istoric


Gata, s-a încheiat și, probabil, cel mai slab sezon din istoria lui Dinamo! Părăsiți de suporteri, dar cu fani care cred că Mircea Rednic poate face minuni în această vară pentru a nu se mai repeta ultimele două ediții de play-out, ”câinii” au făcut un nou meci mediocru în Ștefan cel Mare contra Voluntariului.

Puțini spectatori care s-au încumetat să vină la stadion și să îndure ploaia crudă de afară au văzut puține faze de poartă. De fapt, ambele echipe au evitat fotbalul, iar ocaziile de-abia se pot număra pe degetele de la o mână. Montini a reluat pe lângă poartă în minutul 14. Dublă ocazie în startul reprizei secunde a lui Reda Jaadi și, apoi, Zenke, însă Vâtcă a scos în ambele situații. Klimavicius l-a blocat pe Laidouni, pentru ca după Belahmeur să lovească bara. Dinamo a mai ripostat prin Christovao, care a luat o fază pe cont propriu, dar și el a nimerit bara.

În tot acest timp, Rednic s-a luat de multe ori cu mâinile de cap. Nervos, descumpănit, fiindcă echipa a atins cel mai slab loc din istorie. A treia poziție din play-out se traduce cu poziția a 9-a în clasamentul final. Niciodată Dinamo n-a fost mai jos, iar acest lucru trebuie să dea de gândit tuturor celor de la club. La fel de grav e că roș-albii au marcat doar într-unul din ultimele cinci meciuri, cu Chiajna (2-0), în rest nimic! Și cu această ocazie, dacă mai contează, și Voluntariul a obținut primul punct din istoria confruntărilor directe cu Dinamo.

Citește și:

Vor să se bucure de vacanță! Realizează, totuși, rușinea și dezamăgirea

-->
Previous Echipa probabilă pentru ultimul meci din acest sezon
Next Vor să se bucure de vacanță! Realizează, totuși, rușinea și dezamăgirea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *