A plecat în această iarnă și i se simte lipsa: ”Ne ajuta foarte mult”


22 de jucători au plecat de la Dinamo de când a început sezonul 2018-2019. Unul singur a plecat în august, restul au fost dați afară sau împrumutați la îndemnul lui Mircea Rednic pentru a avea mai multe șanse să joace la alte echipe și să se întoarcă mai pregătiți să joace în Ștefan cel Mare.

”Salomao e un jucător care ar fi trebuit păstrat în iarnă. Ne ajuta foarte mult”, a declarat Dan Nistor.

Doar că Salomao a fost singurul care nu a putut fi păstrat din cauza faptului că lui îi expira contractul în luna iunie și avea unul dintre cele mai mari salarii din lot, 10.000 de euro pe sezon. Și nici nu a vrut să-și prelungească înțelegerea fără să i se mărească suma de bani pe care o prima lunar. El era golgheterul lui Dinamo, cu 6 goluri în acest sezon. Portughezul s-a transferat în Arabia Saudită, la Al Hazm, unde a reușit deja să marcheze un gol.

Care sunt cei 22 de jucători care au plecat de la Dinamo:

Ivan Pesic, Georgos Katsikas, Laurențiu Corbu, Mircea Axente, Jaime Penedo, Mihai Popescu, Sergiu Popovici , Sergiu Hanca, May Mahlangu, A Tîrcovenu, Vlad Olteanu, Mihai Neicuțescu, Robert Moldoveanu, Kino Delorge, Teddy Mezague, Gicu Grozav, Armando Cooper, Daniel Subotic, Tomislav Gomelt, Mihai Eșanu, Marco Ehmann, Diego Salomao

14 jucători au venit la Dinamo:

Parfait Mandanda, Damien Dussaut, Linas Klimavicius, Naser Aliji, Jordan Mustoe, Simon Zenke, Nabil Jaadi, Ioan Filip, Rachid Ait Atmane, Mamoutou N Diaye, Reda Jaadi, Mattia Montini, Athanasios Papazoglou, Alexander Christovao

De menționat că a mai venit și portarul Sean McDermott, care a fost dat afară între timp, el fiind considerat unul dintre vinovații meciului pierdut cu FC Botoșani care a răpus șansele ”câinilor” la play-off.

Citește și:

ANALIZĂ Ce fac acum cei 22 de jucători care au plecat de la Dinamo

-->
Previous Mircea Rednic i-a cucerit pe jucători cu metode din Belgia: ”Ne-a ieșit bine”
Next Ce fac acum cei 22 de jucători care au plecat de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *