A plecat de la Dinamo și anunță: ”Singurul club care a ținut ștacheta sus în istorie”


Un lucru e cert. La Dinamo au fost unii jucători dinamoviști 100%, chiar dacă uneori nu au putut face mai mult pentru echipă. Unul dintre ei este Sergiu Hanca, care a făcut o declarație superbă la despărțirea de Dinamo. El a plecat astăzi spre Cracovia, unde va efectua mâine vizita medicală.

„La Dinamo niciodată nu a fost linişte, mereu a fost presiune. Chiar şi dacă au fost rezultate consecutive foarte bune, dacă urma un eşec sau un semieşec, atunci lumea reacţiona.

În acest moment a fost o situaţie dificilă, cu toţii am avut de suferit, dar eu cred că de acum încolo nea Mircea Rednic va şti ce are de făcut, va aduce jucători capabili să facă faţă la Dinamo, jucători care să ajute echipe şi care să ducă echipa acolo sus unde îi este locul.

La Dinamo mereu sunt perioade şi perioade. Mai multă presiune este decât linişte. E normal, este cel mai titrat club din România, este un brand în momentul de faţă, este singurul care a mai ţinut ştafeta sus din punct de vedere al istoriei şi al brandului Dinamo.

Şi tot ce mai rămâne este să aibă rezultate cât mai bune şi să ajungă acolo sus, pentru că Dinamo este capabilă să fie acolo sus.

Doar trebuie să vină jucători care să facă diferenţa, jucători care să ajute echipa şi împreună cu stafful care este acum, sunt sigur că pot să facă acest lucru”, a declarat Sergiu Hanca, la TV Telekom Sport.

Citește și:

Dinu, semnal de alarmă: ”Așa se distruge Dinamo”. Ce l-a deranjat

-->
Previous Hanca: ”Visul meu cel mare a fost să joc la Dinamo. Va rămâne mereu în inima mea”
Next Dinu, semnal de alarmă: ”Așa se distruge Dinamo”. Ce l-a deranjat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *