A plecat de la Dinamo și acum este aproape de Seria A


În urmă cu 2 luni, Dinamo îl pierdea pe Aleksander Mitrovic. Puștiul de 18 ani a plecat gratis de la echipă, motivul invocat fiind neplata salariilor pe o perioadă mai lungă.

Astăzi s-au aflat că acesta este la un pas să semneze cu Genoa, echipă din Serie A.

Aleksander Mitrovic se află pe lista italienilor de la Genoa, informează site-ul tuttomercatoweb.com. De asemenea, acesta ar mai avea oferte și din Germania.

„Concurență puternică din Germania, dar Genoa încearcă să forțeze. Următoarele zile vor fi decisive. Roș-albaștrii la muncă, Mitrovic este pe drum”, anunță sursa citată.

„Eram neplătit de mai bine de patru luni. Mi-am depus memoriu și am devenit jucător liber de contract începând de ieri, după ce s-a judecat și recursul. Din păcate, am plecat din cauza domnului George Trandafir! Am câștigat procesul, aveau 15 zile să îmi vireze banii și nu s-a întâmplat asta.

A început și campionatul și aveam meci cu Progresul Spartac. Eu am fost trimis să mă antrenez cu echipa a doua două zile și cu o zi înainte am aflat că domnul Trandafir l-a mințit pe Emil Ursu, antrenorul de la echipa a doua! I-a spus că eu nu am drept de joc, deși nu era adevărat. Apoi am venit de la România U18, unde am jucat cu Ungaria și mi s-a spus că nu sunt în lot că sunt obosit, deși eu am zis că pot și vreau să joc! Ei știau deja că sunt eu obosit.

Mie mi-a mărit salariul de la 1.000 de lei la 2.000 de lei! Nu am 6.000 de lei așa cum s-a scris. Dar dacă Gudmund Kongshavn are 7.000, atunci cred că meritam și eu mai mult de 2.000 de lei! Nu există astfel salarii pentru juniori la Dinamo. Mi-a promis domnul Trandafir și domnul Bălănescu că o să îmi mărească salariul atunci când o să vin la echipa mare, ceea ce nu s-a întâmplat”, a explicat în urmă cu 2 luni Aleksandr Mitrovic, potrivit Fanatik.

Citește și:

Gabriela Firea a plâns: ”V-a amenințat Liviu Dragnea cu moartea?”

-->
Previous Fundașul golgheter pe care îl vrea Dinamo
Next Dorin Șerdean vrea să redevină președintele clubului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *