A picat transferul lui Filip în Ungaria


Steliano Filip a fost dorit de echipa maghiară Mezőkövesd, însă mutarea a căzut din cauza situaţiei contractuale a fotbalistului. Ce se întâmplă cu jucătorul lui Dinamo.

Steliano Filip este unul dintre jucătorii care au solicitat să plece de la Dinamo în această iarnă. Fundaşul stânga a fost ofertat de maghiarii de la Mezőkövesd, însă oficialii echipei au anunţat că nu îl vor ceda gratis.

Din informaţiile FANATIK, maghiarii s-au reorientat şi au transferat un alt fundaş stânga, în condiţiile în care Steliano Filip nu a putut să rezilieze contractul, lovindu-se de refuzul ferm al conducerii clubului.

Steliano Filip nu a fost pe foaie la cele două meciuri amicale disputate de Dinamo în acest an, cu CS Mioveni şi Farul Constanţa. Mai mult, jucătorul i-a cerut lui Flavius Stoican câteva zile libere pentru că se simte extenuat psihic:

”Sută la sută nu vreau să mai rămân, dar nu e vorba că nu îmi doresc ci pur și simplu sunt extenuat din punct de vedere mental. Am adunat prea multe.

Înțeleg că sunt un fotbalist experimentat și că uneori e normal ca jucătorii cu rolul meu să ia asupra lor presiunea, dar acum e prea mult. Sunt extenuat, nu mai pot”, a spus Filip pentru Prosport.

Zăvăleanu anunţă sancţiuni pentru cei care nu vor să joace: “Nu am vrut să luăm astfel de măsuri”
Flavius Stoican a fost de acord ca Steliano Filip să aibă câteva zile libere. Oficialii echipei au tras un semnal de alarmă, spunând că jucătorii care refuză să joace pentru Dinamo vor fi sancţionaţi:

“Jucătorii care nu vor să joace vor fi sancţionaţi potrivit Regulamentului de Ordine Interioară. Amenzi…. o să vedem. Nu am vrut să luăm astfel de măsuri, dar eu sper ca ei să revină la sentimente mai bune”, a spus Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar de la Dinamo, pentru FANATIK.

Citește și:

OFICIAL Deian Sorescu, în roșu-albastru!

-->
Previous Iuliu Mureșan anunță o nouă plecare de la Dinamo
Next Cel mai reușit transfer al lui Dinamo: ”E foarte implicat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.