A jucat și la rivali, dar a rămas ”câine”! Se laudă cu o performanță memorabilă


Cele două seri de Champions League, cu calificările memorabile ale lui Liverpool și Tottenham în finala competiției, au schimbat perspectiva asupra fotbalului. Nimic nu mai pare imposibil, indiferent împotriva cui joci și oricât de ireală pare remontada!

Și ”câinii” au trăit pe pielea lor o situație apropiată, chiar dacă nu la aceeași magnitudine. În urmă cu un deceniu, roș-albii se calificau în grupele Europa League după ”Minunea de la Liberec”, întorcând soarta partidei de la 0-3 în tur la 3-0 în Cehia și 9-8 la penalty-uri. Adrian Cristea, ”Prințul” ajuns la 35 de ani, care după Dinamo a jucat și-n tricoul FCSB-ului, a rememorat episodul de atunci, comparându-l cu ceea ce s-a întâmplat acum.

„La fel s-a întâmplat și cu noi, la Liberec. Nu ne mai dădea nimeni nicio șansă, dar ne-am văzut acolo și, pur și simplu, am jucat cu încredere și am dat tot ce am avut mai bun în noi. Nu a fost niciun discurs special al lui Dario Bonetti în vestiar, dar, după ce se întâmplase la București, ne-am ambiționat să le arătăm fanilor și celor care ne criticaseră că nu aveau dreptate.

Trebuie să crezi în tine și, după fiecare gol, simțeam cum puterea și încrederea adversarului scade. Meciul a fost normal, nu aveai timp să te minunezi de rezultat, după meci a fost mirarea mare, că ne-am calificat, atunci am realizat ce întoarcere de rezultat am reușit.

A fost frumos, am fost așteptați de peste 1.000 de fani pe aeroport, la București. Au venit cu steaguri și fumigene, am cântat cu ei minute în șir. La noi a fost mai greu decât pentru Liverpool, pentru am jucat și în deplasare, am avut și o serie foarte lungă de penalty-uri… Performanța noastră a fost mai mare, am jucat și în deplasare (râde). Revenirea noastră a fost mai frumoasă. Glumesc, normal că ei au ajuns în finală Champions League, noi abia în grupele Europa League, dar sunt amândouă niște reveniri de senzație. Au ceva echipele astea care au culorile alb și roșu, că reușesc reveniri spectaculoase”, a declarat Adrian Cristea pentru Pro X.

Citește și:

FOTO Cine zicea că se retrage?! Cum arată fotbalistul care doar s-a antrenat cu ”câinii”. Îl iau înapoi?

-->
Previous FOTO Impresionați, șocați... Reacția dinamoviștilor e reacția lumii
Next FOTO Cum arată jucătorul pe care Rednic paria în toamnă. Îl ia înapoi?

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *