A jucat la rivali, acum vrea la Dinamo


Sebastian Chitoșcă (29 de ani), care nu a mai jucat fotbal din 2019, de când era la U Cluj, vrea să revină ”în circuit”.

Mijlocașul, care a fost jucătorul FCSB-ului în perioada ianuarie 2016-august 2017 și care nu și-a trecut în CV decât un meci la gruparea roș-albastră, fiind împrumutat la mai multe echipe, ar fi dispus acum să evolueze pentru Dinamo.

Cu toate acestea, fostul jucător de bandă stângă are în palmares o Cupă a Ligii cu FCSB, în sezonul 2015/2016. Chitoșcă, devenit între timp hair-stylist și un star al rețelelor sociale, a rămas cu sufletul alături de vicecampioană și suferă din cauza startului de campionat sub așteptări al roș-albaștrilor.

Fostul fotbalist al celor de la FCSB a dezvăluit că a fost ofertat de către CSA Steaua, dar că a refuzat propunerea. În schimb, mijlocașul a spus că ar juca și gratis pentru Dinamo.

”Am avut ofertă de la CSA Steaua, după perioada de la Cluj., erau în Liga 4, dar nu m-am dus atunci. Nu m-aș duce nici acum.

De ce? Pentru că eu când m-am născut, toată familia mea era cu Steaua. Nu am fost eu vreun jucător reprezentativ pentru FCSB, ca să mă înjure luma pe stradă, sau să mă facă pe mine trădător dacă m-aș duce la CSA.

Dar, nu mă duc eu la CSA deoarece pentru mine Steaua adevărată e Steaua”, a spus Chitoșcă, prezent în studioul emisiunii Digi Sport Matinal.

Își dorește mult să revină

”Spun astea chiar și în momentele acestea, în care aș avea nevoie de CSA ca de aer, pentru că vreau să revin în fotbal”, a mai spus Sebastian.

În schimb, Chitoșcă nu ar spune nu unei oferte de la Dinamo. Mai mult, a spus că este dispus să evolueze un an gratis la gruparea din Ștefan cel Mare.

”Da, aș merge la Dinamo, dacă m-ar oferta. Aș merge cu toată inima și aș merge și gratis pemtru un an. Nu aș avea nicio pretenție. Poate doar să-mi asigure banii de motorină, pentru că acum, spre exemplu, cheltui 3.000 de lei lunar cu asta.

Mă simt pregătit să revin. Nu s-ar păcăli nimeni cu mine”, a mai spus Chitoșcă, la Digi Sport.

Citește și:

Murad despre preluarea lui Dinamo: ”Reconstruim ceva pe 10-20 de ani”

Previous Murad: „Ne-am înțeles cu câțiva oameni”
Next Zăvăleanu oferă noi informații despre negocieri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *