A impresionat ieri și Dusan Uhrin a decis să-i mai dea o șansă


Dinamo va avea de jucat din trei în trei zile săptămâna viitoare și Dusan Uhrin Jr este îngrijorat după accidentarea lui Daniel Popa, omul care a marcat nu mai puțin de 4 goluri pentru Dinamo în acest sezon. Atacantul echipei din Ștefan cel Mare a suferit o ruptură de biceps femural din cauza suprafeței de joc extrem de proaste de pe Național Arena și va sta între 2 și 3 săptămâni departe de gazon.

Astfel, antrenorul ceh de 51 de ani va trebui să se descurce fără el pentru partidele cu Astra (sâmbătă, 21 septembrie, 20:30), cu UTA Arad în Cupa României (marți, 24 septembrie, 16:30), dar și cu Voluntari (vineri, 27 septembrie, 20:30).

Rămâne de văzut dacă Daniel Popa va putea reveni pe teren cu FCSB, în meciul care se va disputa pe Național Arena în jurul datei de 5 octombrie.

Astfel, conducerea ”câinilor” caută un atacant liber de contract, dar mai bun decât cei pe care Dinamo deja îi are în lot. Practic, în acest moment Dinamo are doi atacanți pe care nu se poate baza. Daniel Popa, accidentat, dar și Slavko Perovic, vârful sârb care nu are de gând să-și rezilieze contractul deși s-a descoperit că are probleme cu inima.

Dar în cazul în care nu vor găsi un astfel de atacant, Dusan Uhrin este hotărât să-i mai dea o șansă în atac lui Robert Moldoveanu, care a evoluat ieri foarte bine cu Arsenal Tunari, meci în care a și înscris 3 goluri. Așa că el va fi mai mult ca sigur înlocuitorul lui Daniel Popa în atac.

Care sunt atacanții pe care Dusan Uhrin îi poate folosi în următoarele meciuri:

1. Mattia Montini, titular incontestabil în acest sezon, a și purtat banderola în primele 6 etape, cât Dan Nistor a fost accidentat, dar a marcat un singur gol în această ediție de Casa Pariurilor Liga 1. Obiectivul lui este să depășească performanța de anul trecut când a înscris 13 goluri.

2. Mihai Neicuțescu, titular de când a picat transferul la Lodz, în Polonia. Doar că el este folosit pe postul de mijlocaș stânga, nu atacant. Poziția sa de bază este cea de vârf. A înscris 2 goluri folosit în atac pentru Chindia Târgoviște. La Dinamo are deja o pasă decisivă la golul înscris de Sorescu în meciul cu Botoșani de pe Național Arena.

3. Robert Moldoveanu, atacantul de 20 de ani a fost și el folosit în acest sezon mai mult pe poziția de mijlocaș stânga, nu ca vârf. A jucat în 5 partide pentru Dinamo în acest sezon.

Citește și:

De la ce oră joacă Dinamo cu UTA Arad. Programul complet al șaisprezecimilor Cupei României

-->
Previous De la ce oră joacă Dinamo cu UTA Arad. Programul complet al șaisprezecimilor Cupei României
Next Un nou cumpărător pentru Dinamo: ”Vom trece la preluarea întregului pachet de acțiuni”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *