A impresionat ieri și Dusan Uhrin a decis să-i mai dea o șansă


Dinamo va avea de jucat din trei în trei zile săptămâna viitoare și Dusan Uhrin Jr este îngrijorat după accidentarea lui Daniel Popa, omul care a marcat nu mai puțin de 4 goluri pentru Dinamo în acest sezon. Atacantul echipei din Ștefan cel Mare a suferit o ruptură de biceps femural din cauza suprafeței de joc extrem de proaste de pe Național Arena și va sta între 2 și 3 săptămâni departe de gazon.

Astfel, antrenorul ceh de 51 de ani va trebui să se descurce fără el pentru partidele cu Astra (sâmbătă, 21 septembrie, 20:30), cu UTA Arad în Cupa României (marți, 24 septembrie, 16:30), dar și cu Voluntari (vineri, 27 septembrie, 20:30).

Rămâne de văzut dacă Daniel Popa va putea reveni pe teren cu FCSB, în meciul care se va disputa pe Național Arena în jurul datei de 5 octombrie.

Astfel, conducerea ”câinilor” caută un atacant liber de contract, dar mai bun decât cei pe care Dinamo deja îi are în lot. Practic, în acest moment Dinamo are doi atacanți pe care nu se poate baza. Daniel Popa, accidentat, dar și Slavko Perovic, vârful sârb care nu are de gând să-și rezilieze contractul deși s-a descoperit că are probleme cu inima.

Citește și:

De la ce oră joacă Dinamo cu UTA Arad. Programul complet al șaisprezecimilor Cupei României

Previous De la ce oră joacă Dinamo cu UTA Arad. Programul complet al șaisprezecimilor Cupei României
Next Un nou cumpărător pentru Dinamo: ”Vom trece la preluarea întregului pachet de acțiuni”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *