A fost refuzat de Dinamo și s-a reorientat


Ajuns la 34 de ani şi pe final de carieră, Elis Bakaj a decis să îşi îndrepte atenţia către un business care i-ar putea asigura traiul după retragere.

Ajuns la Dinamo în iarna lui 2011, Elis Bakaj a petrecut doar un an în Ştefan cel Mare, dar a rămas legat pe viaţă de România. Căsătorit cu o româncă, familia albanezului locuieşte la Bucureşti, iar, odată cu despărţirea de Rukh Brest, fostul ”câine” a revenit la Capitală.

În iarnă, Dinamo nu l-a vrut

În iarnă, Bakaj dezvăluia că ar fi interesat să revină la Dinamo sau să reprezinte altă echipă importantă din Liga 1. Totuşi, oferta din Ştefan cel Mare nu a venit, deşi şefii ”câinilor” efectuau transferuri ”pe bandă rulantă”, iar Elis Bakaj a rămas fără echipă.

Liber de contract din ianuarie, albanezul a dezvăluit că încă se află într-o formă fizică bună, dar, ajuns la 34 de ani, a fost nevoit să găsească o metodă prin care şi-ar putea întreţine familia după retragere. Aşadar, Bakaj a cumpărat două francize de Shaormeria Băneasa, una din Pipera şi una din Titan, recunoscând că nu s-a gândit înainte că va ajunge să facă o astfel de investiţie.

Bakaj: „Sunt optimist”

”E ceva nou pentru mine, toata viaţa am jucat fotbal şi business-ul acesta e ceva ce nu mă gândeam înainte că o să fac aşa ceva, dar în viaţă nu se ştie niciodată. Shaormeria Băneasa e un brand, toată lumea ştie de Shaormeria Baneasa. Am luat aici, la Pipera, şi mai e una în Titan. Eu sunt optimist, totul o să fie bine, pentru că e foarte bun şi lumea o să îşi dea seama că e o shaorma foarte bună. Am patru luni de când nu am echipă şi m-am gandit să fac şi eu ceva pentru viaţa mea, pentru viitorul meu, pentru viitorul familiei, eu cred că o e investiţie bună. Eu o să mă întorc în fotbal pentru că acolo e inima mea, viaţa mea. Fac antrenamente cu antrenor personal şi nu am lăsat corpul meu să fie cum nu trebuie”, a declarat Elis Bakaj, pentru Orange Sport.

Citește și:

Turism responsabil: ”Nu uitați”

-->
Previous Scandal la Dinamo: „Are alt interes”
Next Record extraordinar atins de un membru DDB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.