A fost până în vară la Dinamo și a fost ofertat de FCSB. Ce răspuns a dat


Dacă jucătorii nu sunt întotdeauna fideli echipei din Ștefan cel Mare, se pare că oamenii din staff sunt. Fostul preparator fizic al lui Dinamo, Paolo Potocnik a avut ofertă concretă de la FCSB după ce rivala ”câinilor” l-a dat afară pe Marius Lupu. Italianul care a lucrat cu Rednic în ultimul său mandat la Dinamo nu a avut însă să audă de o posibilă colaborare cu Gigi Becali, chiar dacă-i oferea un salariu imens pentru Liga 1, aproximativ 100.000 de euro pe an.

Paolo Potocnik este în acest moment la echipa lui Daniel Isăilă din Arabia Saudită și putea fi atras de condițiile de pregătire de la FCSB, dar a preferat să rămână fidel formației din Ștefan cel Mare pe care a pregătit-o în mai multe rânduri.

FCSB și-a găsit însă între timp preparator fizic. Unul dintre cei mai buni, dar și cei mai duri de pe piața internă. Este vorba despre Marius Dima, omul care și-a dat demisia de la Dinamo după meciul pierdut la Iași, 2-0, în această vară. După demisia sa echipa din Ștefan cel Mare nu a găsit un nou preparator fizic și Mattia Montini a tras un semnal de alarmă ieri în interviul pe care l-a acordat pe doardinamo.ro: ”Avem nevoie de unul. Nu poți să treci de la antrenamente fizice foarte grele la a nu mai face deloc pregătire fizică”.

Citește și:

Mircea Lucescu a fost aseară la Dinamo și a lăudat un jucător: ”A fost excelent, numărul 1”

-->
Previous Mircea Lucescu a fost aseară la Dinamo și a lăudat un jucător: ”A fost excelent, numărul 1”
Next Florin Prunea dă ultimele detalii despre negocierile cu Puljic. Ce jucători ar mai putea veni

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *