A fost Mirel Rădoi la oftalmolog? Când a pune presiune are rezultate


Dinamo nu are niciun dinamovist la echipa națională mare a României, dar a reușit măcar să aibă la lotul Under 21 doi jucători. Dar nu ușor. Cu presiune mediatică pentru Mirel Rădoi. În sfârșit cineva a ieșit să apere jucătorii din Ștefan cel Mare.

„Ne gândim serios să-i plătim lui Mirel Rădoi un consult complet la oftalmologie. Nu se poate să nu convoci pe nimeni de la Dinamo, în condițiile în care practic ai venit la toate meciurile lui Dinamo și ai văzut calitatea tinerilor!

Ori are probleme de vedere, cu asta îl putem ajuta, sau, dacă are alte probleme, atunci nu ar trebui să fie acolo. Sângele apă nu se face, asta am înțeles, iar să înlocuim roș-albastrul acum cu alte culori e destul de complicat. Sper să fie o rătăcire de vară târzie și să-și revină. Altfel e grav”, a declarat Alexandru David, președintele lui Dinamo, când a văzut lotul inițial convocat de fostul stelist.

Astfel,  Mirel Rădoi a decis aseară să îi cheme la lotul Under 21 pe Robert Moldoveanu și Ricardo Grigore, ambii de la Dinamo. Ionuț Nedelcearu, Andrei Ivan și Dragoș Nedelcu sunt suspendați pentru partida cu Bosnia-Herțegovina, programată la Ovidiu, marți, 11 septembrie. Aceștia se vor alătura celorlalți tricolori U21 la revenirea acestora în țară, astăzi, 9 septembrie.

Citește și:

Debut perfect pentru Gabriel Torje la Sivasspor. Ce a reușit mijlocașul

-->
Previous Ce spune Alexandru David despre Grozav. Când poate semna
Next Dezvăluiri din interior! De ce n-a plecat Nistor și ce acuze se fac

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *