A fost lăudat, dar tot e în pericol! Ce jucător a fost la Dinamo?!


Mircea Rednic a făcut o adevărată revoluție la echipă de când a sosit. A dat afară jucătorii ce nu se modelau pe concepția lui și a clubului, fără milă și fără să se uite la nume, eliminându-i pe Penedo, Cooper, Grozav, Delorge, Mezague și Subotic. Și va continua curățenia!

Toți fotbaliștii își joacă situația la Dinamo cu Astra. Nu e ferit nici Tomislav Gomelt, care a jucat foarte bine cu Craiova, de aceea a fost lăudat în mod special de antrenor. Dar are și un mare cusur: are salariu uriaș pentru „câini”, 14.000 de euro pe lună. Rednic a explicat: „Au fost jucători indisciplinați între cei care au plecat. Nu am mai văzut în viața mea așa ceva, la un meci să își uite ghetele acasă! Unii nu au înțeles ce vreau. Nu mă ajutau nici pe mine, nici echipa. Gomelt a făcut un meci foarte bun cu Craiova dar nu este suficient să mă convingă, e concurență foarte mare și nu știu dacă o să rămână și din iarnă”.

Cel indicat de antrenor că a avut probleme de memorie cu ghetele de muncă este Armando Cooper, care, după cum v-am anunțat, a mai și întârziat la câteva antrenamente.

Citește și:

Trebuia să se strice ceva. Probleme pentru Rednic și pentru Dinamo

-->
Previous Rednic a scos banii din buzunar. Cu cât i-a premiat pe jucători
Next Trebuia să se strice ceva. Probleme pentru Rednic și pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *