A fost la un PAS să preia echipa și anunță: ”Dinamo va mai lua trofee doar cu mine”


Pe lista lui Dinamo au fost mai mulți antrenori după ce Florin Bratu a fost demis. Chiar dacă echipa pe locul 10, cu doar 10 puncte acumulate, și cu un lot care nu te îmbie la performanță, orice fost jucător își dorește să vină să antreneze la un moment dat în Ștefan cel Mare. Unul dintre ei este Dan Alexa care a fost propus de Ana Maria Prodan înainte ca Niculescu să fie instalat. Părțile nu s-au înțeles deoarece antrenorul Dunării Călărași cerea clauză de reziliere, în timp ce Clau-gol a acceptat să semneze fără.

”Eu îmi doresc foarte mult ca Claudiu să reuşească, să prindă play-off-ul. Este un fost coleg de-al meu, un dinamovist, merită să antreneze Dinamo. Dar am mai spus-o, Dinamo nu va mai câştiga trofee decât când va ajunge Alexa la Dinamo. Respect Dinamo, am respectat-o tot timpul, am jucat, am făcut carieră acolo. Nu pot să comentez ceva ce nu cunosc. Nu neapărat că eu sunt cel mai bun antrenor, dar dacă o să merg la Dinamo, o să merg în condiţiile mele. Şi condiţiile mele vor fi foarte bune pentru performanţă. Dacă nu sunt acceptate, nu mă duc”, a spus Alexa la Telekom Sport.

„Au fost într-adevăr nişte discuţii. Pe mine nu m-a căutat nimeni, dar discuţiile au existat. M-am bucurat şi data trecută, înainte să îl pună pe Florin Bratu, că Claudiu Niculescu merita să… nu era Florin Bratu în cărţi, merita să antreneze Dinamo. Pentru că este un simbol, mă bucur foarte mult pentru el, îmi doresc foarte mult să reuşească şi are capacitatea de a o face” Dan Alexa, antrenor Dinamo

Citește și:

Fanii plătesc ei numai să vină Grozav mai repede! Anunț OFICIAL

-->
Previous Dinamo, magnifică în Liga Campionilor
Next Fanii pot face un prim TRANSFER la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *