A fost întocmit planul de reorganizare


-->
Administratorul judiciar al SC Dinamo 1948 SA, Răzvan Zăvăleanu, a întocmit „Planul de reorganizare”, iar acesta urmează să fie votat pe 8 noiembrie, de Adunarea Generală a Creditorilor.

O săptămână mai târziu, pe 15 noiembrie, la Tribunalul București, „câinii” așteaptă soluționarea contestațiilor asupra tabelului preliminar al crențelor, definitivarea acestuia și validarea „Planului de reoganizare” de către judecătorul sindic

Un prag important în orice proces de reorganizare economică, aprobarea „Planului de reorganizare” și validarea lui de către judecător poate rezolva problema depunctării în termenul comisiilor FRF, 30 noiembrie.

PlaySport.ro a aflat noi date legate de acest subiect. Astfel, „la cald”, reprezentanții RTZ au aplicat un alt plan.

Din informațiile obținute de Playsport, în ciuda contestațiilor și termenului dat de instanță pentru judecarea lor (15 noiembrie), administratorul judiciar a întocmit „Planul de reorganizare” și, pe data de 19 octombrie l-a transmis, conform procedurii, către registratura Tribunalului București – Secția VII-a Civilă și Oficiului Național al Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul București.

Luna noiembrie – lună crucială pentru Dinamo

Mai întâi, ziua de 8 noiembrie este foarte importantă, asta deoarece, conform înștiințării RTZ către toți participanții la insolvența SC Dinamo 1948 SA publicată în Buletinul Procedurilor de Insolvență, la această dată, începând cu ora 9, la sediul administratorului judiciar va avea loc ședința Adunării Generale a Creditorilor- SC Dinamo 1948 SA, prin care se va vota aprobarea „Planului de reorganizare” conceput și propus de RTZ.

„Ziua – Z” la Dinamo este 15 noiembrie, când, la Tribunalul București se vor judeca, pe rând, contestațiile celor cinci creditori formulate împotriva tabelului preliminar al creanțelor și eventuala definitivare a tabelului, apoi validarea de către judecătorul sindic pentru votul pe „Planul de Reorganizare” propus de RTZ și votat de Adunarea Generală a Creditorilor (în ședința din 8 noiembrie).
.
O altă variantă poate surveni dacă judecătorul sindic aprobă contestațiile celor 5 creditori. În acest caz, în funcție de votul Adunării Generale a Creditorilor din data de 8 noiembrie, se poate face o rectificare a „Planului de reorganizare” pe categoria „creditori negarantați”.

Dacă toți acești pași vor fi trecuți cu succes, iar „Planul de reorganizare” va fi validat de judecătorul sindic la data de 15 noiembrie, Dinamo evită depunctarea, sancțiune care, dacă ar fi pronunțată, ar mai putea suferi o singură cale de atac, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Citește și:

George Simion, mesaj pentru Klaus Iohannis: ”Dacă nici propunerea asta nu trece, inițiem suspendarea președintelui”

Previous Cine va arbitra derby-ul de sâmbătă
Next Iuliu Mureșan: „Unul dintre jucători e la București”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *