A fost în Antalya cu echipa dar s-a accidentat și tocmai s-a operat. Cât va lipsi


Unul dintre cei mai buni tineri dinamoviști s-a accidentat în Antalya și a trebuit să plece din cauza unor dureri groaznice la genunchi. Pentru că acestea nu i-au dat pare el a trebuit să fie operat zilele trecute la clinica Acibadem. Este vorba despre Gabriel Răducan, care era golgherul echipei Under 19 a clubului din Ștefan cel Mare.

”Atacantul dinamovist Gabriel Răducan a fost tratat la Spitalul Acibadem Altunizade de către specialistul în Ortopedie și Traumatologie, Conf. Univ. Dr. Barış Kocaoğlu, a anunțat astăzi partenerul medical oficial al clubului din Ștefan cel Mare.

”A fost efectuată implantarea celulelor stem în cartilajul genunchiului drept. Procedura a fost efectuată cu succes. Fotbalistul va continua fizioterapia şi reabilitarea timp de 3 luni, după care se va putea întoarce pe teren”, se arată într-un comunicat de presă al Acibadem.

12 minute a evoluat Gabriel Răducan pentru Dinamo în acest sezon competițional, în meciul din Liga 1 Betano cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 0-0 pe stadionul din Ștefan cel Mare, când l-a înlocuit pe Daniel Popa în minutul 78.

18 ani a împlinit Gabriel Răducan în urmă cu câteva luni, pe 7 noiembrie. Atacantul roș-albilor este golgeterul echipei sub 19 ani din cadrul clubului din Ștefan cel Mare, aflată pe primul loc în Liga Elitelor U19.

2 meciuri a jucat Gabriel Răducan în Youth League, în 2017, în dubla întâlnire cu Lokomotiva Zagreb, 0-2 pe teren propriu și 2-2 în returul din Croația.

2014 este anul în care Gabriel Răducan a fost transferat la clubul din Ștefan cel Mare. Tânărul atacant dinamovist a fost convocat, în luna noiembrie a anului trecut, la reprezentativa sub 19 ani a României”, e comunicatul dat de site-ul oficial al clubului din Ștefan cel Mare.

Citește și:

Elvis a dat assist! Cum se mișcă ultimii sosiți în ”haită”

-->
Previous Ce-au făcut Klimavicius și Aliji la naționalele lor
Next Elvis a dat assist! Cum se mișcă ultimii sosiți în ”haită”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *