A fost adus ca o mare vedetă dar i se va rezilia 99% contractul. Ce s-a întâmplat


Mircea Rednic a avut din nou mână bună la jucători aduși liberi de contract. Mattia Montini a devenit eroul ”câinilor” din această săptămână și a reaprins speranțele suporterilor că se poate salva anul aceasta. Chiar dacă nimeni nu se aștepta ca italianul va fi atât de bun. În schimb, adus ca o vedetă la Dinamo, Gregory Tade se pare că are numele numărate.

„În cazul lui Tade lucrurile sunt destul de clare. Când am semnat cu el, știam că ar putea avea o problemă și ar putea apărea o recidivă. Discuțiile au fost clare. I-am spus că dacă se va întâmpla ceva de genul, clubul își va asuma plata operației, iar în funcție de verdict și de perioada de indisponibilitate, vom vorbi despre rezilierea contractului. Asta e situația lui.

A avut acele probleme medicale despre care șitți (n.r. ruptură de menisc). A fost plătit până în ultima zi, l-am trimis la clinică în Turcia, iar clubul a suportat operația. E în recuperare, dar 99% vom rezilia contractul, având în vedere perioada mare de recuperare (n.r. 3 luni)”, a declarat Alexandru David la TV Pro X.

-->
Previous Un jucător și-a anunțat plecarea pe facebook: ”Mulțumesc fanilor dinamoviști”
Next Mircea Rednic, pe val în Liga 1. Ce distincții au primit el și Mattia Montini

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *