A doua reziliere și vor mai urma! Un ratangiu la rând


S-a dat liber la maziliri! După Gicu Grozav, un alt fotbalist este așteptat la Rin Grand Hotel ca să-și rezilieze contractul după umilința din Cupă. Și el e doar unul dintre cei vizați, vor mai urma și alți străini luați în colimator de Rednic.

Kino Delorge a ratat penalty-ul decisiv cu Csikszereda și va merge să pecetluiască divorțul de Dinamo, tocmai a anunțat Digi Sport. Fundașul dreapta adus de Florin Bratu a bifat doar 4 meciuri și se va despărți de roș-albi. El a fost desființat azi noapte după partidă. „Maniera în care baţi penalty… Sau neputinţa. Bă, să-ţi mai dea încă o şansă şi nici atunci să nu dai gol. Nu mai vorbesc cum a jucat tot meciul. Un jucător străin care nu e în stare să dea trei pase. Nu ştiu la Kino ăsta câte penalty-uri ar trebui să aibă ca să reuşească să dea şi el un gol”, a tunat Mircea Rednic.

”Imediat după ce a debutat această glumă de jucător, Delorge, am zis că nu e bun. Când vezi cum a bătut penalty-ul, îl scoți din țară, îi dai pașaportul. Du-te, tată, și lasă-ne! Înnebunești când știi prin ce ai trecut și vezi ce găsești”, a comentat și Cornel Dinu.

Citește și:

VIDEO Reacție nervoasă a lui Rednic pe bancă la penalty-uri. Cum i-a numit pe jucători

Previous Jucător IMPORTANT care și-a reziliat contractul astăzi. Ce l-a deranjat
Next Prunea pune condiții ca să vină la Dinamo. Ce șanse sunt

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *