A doisprezecea plecare de la Dinamo


Dinamo continuă să împrumute tinerii fotbaliști din cadrul echipei de juniori, pentru a le oferi oportunitatea de a acumula experiență în meciurile oficiale. Cel mai recent junior împrumutat este Cristian „Ely” Ionescu.

Crescut în sistemul de juniori al clubului, Ionescu, un jucător versatil pe banda dreaptă, va fi împrumutat la echipa CS Blejoi din Liga 3. Există posibilitatea ca el să facă debutul chiar miercuri, în meciul din turul 3 al Cupei României, împotriva echipei Chindia.

Deși a fost inclus în cantonamentul de vară din Slovenia sub comanda antrenorului Ovidiu Burcă, acesta a decis să-l împrumute la o altă echipă, unde i se oferă șanse mai mari de a juca regulat.

Ionescu, care în sezonul trecut a fost prezent în loturile pentru meciurile din Liga 2, însă nu a avut ocazia să evolueze pe teren, și-a luat rămas bun de la club printr-un mesaj postat pe Instagram: „Mulțumesc, Dinamo!”.

Plecări: Alin Buleică, Marius Tomozei (final de contract), Alin Șerban (final de împrumut – a revenit la CS Mioveni), Alin Demici (final de împrumut de la Rapid – a ajuns la CS Dinamo), Denis Oncescu (împrumutat la Chiajna), David Țone, Yanis Cune, Cristi Delciu (împrumutați la CS Dinamo), Vlad Stanciu, Alex Stoian (împrumutați la Unirea Alba Iulia), Alex Pop (Concordia), Cristi Ionescu (împrumutat la CS Blejoi)

Alexandru Rafila, despre strategia națională de vaccinare, fără obligativitate: „Majoritatea contestatarilor sunt vaccinați în copilărie”

Previous Dennis, pericol public! În sfârșit, victorie!
Next Portretul noul idol al suporterilor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *