A doilea transfer pentru Dinamo? ”Îi facem o nouă ofertă”


Dinamo prinde contur pentru sezonul următor. Mircea Rednic este omul bun la toate la Dinamo. Antrenează, face campania de transferuri, dă bani și din buzunar când e nevoie, totul pentru a-și îndeplini nebunia – să fie din nou campion cu echipa sa de suflet.

Așa cum v-am informat astăzi, Diego Fabbrini va veni mai mult ca sigur la Dinamo. A mai rămas doar să-și pună semnătura pe contract și va face asta după ce va analiza contractul trimis deja de club cu un avocat. Al doilea transfer care se poate face zilele acestea este cel al lui Mihai Răduț.

”Eu nu am vorbit decât în iarnă cu el. El a ținut legătura cu Luana. Când aud că l-am amenințat…că dacă nu vine… Că-l fac fotbalist, că-l pun pe picioare… Numai invenții. Eu am vorbit foarte clar. El a sunat-o pe Luana acum două zile, i-a zis că și-a reziliat contractul și că el vrea să vină. Rămâne acum să-i facem o nouă ofertă. Nu prea a jucat în ultima perioadă, dar calități are”, a declarat Mircea Rednic aseară.

Cum ar putea arăta Dinamo din sezonul următor:

Mandanda – Ziggy Gordon (Dussaut), Klimavicius, Ciobotariu, Aliji – Ioan Filip – Sorescu, Fabbrini, Nistor, Răduț – Montini

Citește și:

FOTO Cosmin Contra prezent la un eveniment special

-->
Previous S-au înțeles. Lovitură de imagine pentru Dinamo
Next Dan Nistor poate contribui la un transfer: ”Eu l-am sfătuit”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *