A avut codul PIN și i s-a cerut să găsească medicamentul. Acum, ține cu casa și face economii


Așa nu mai merge, e clar! Dinamo face restructurări în încercarea de a redresa una dintre echipele istorice ale României. Mircea Rednic a primit vot de încredere din partea șefilor clubului și s-a pus pe treabă. A dat afară, a adus deja un jucător și vor mai urma și alții.

În urmă cu un deceniu, foștii acționari glumeau și spuneau că i-au dat cardul „Puriului” și codul PIN pentru a face orice ca să ducă Dinamo în grupele Champions League. Nu s-a ajuns acolo. Zilele trecute, Alexandru David explica metaforic că există încredere că tehnicianul va găsi antidotul pentru a redresa echipa, având acces total la farmacie. Rednic a îndepărtat fotbaliștii cu salarii mari și aduce alții mai ieftini, are grijă de buzunarul lui Ionuț Negoiță! Astfel, au plecat Grozav (10.000 de euro), Mezague (9.000 de euro), Subotic (7.000 de euro) și Delorge (6.000 de euro), fiind adus Aliji (4.000 de euro). Vorbim de salarii lunare. Conform Gazetei Sporturilor, Aliji și ceilalți jucători aduși de Rednic vor avea bonusuri și salarii mărite doar în cazul în care Dinamo va ajunge în play-off.

În altă ordine de idei, Rednic a explicat clar că nu va pleca de la echipă în momentul de față chiar dacă are ofertă de la Al Nasr de 1,5 milioane de euro: “Nu plec de la Dinamo indiferent de oferta de milioane!”, a declarat antrenorul pentru Fanatik.ro.

Citește și:

EL e jucătorul pe care-l aduce Rednic! S-a duelat cu Real Madrid

Previous ULTIMA ORĂ Rednic, ofertă de 1,5 milioane de dolari salariu
Next Nicolae Dică a prins TUPEU: "Nu există așa ceva"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *