A apărut primul nume de fotbalist cu care negociază Dinamo. E un fost căpitan


Așa cum v-am anunțat încă de sâmbătă seara, Dusan Uhrin a cerut urgent întăriri, altfel el nu poate garanta prezența lui Dinamo în play-off-ul Ligii 1. Și a cerut jucători pe care-i cunoaște. Unul dintre numele apărute astăzi pe Telekom Sport este Cosmin Matei, iar mijlocașul ofensiv poate veni zilele viitoare înapoi în Ștefan cel Mare. El este în acest moment la Constanța, încă nu a bătut palma cu ”câinii”, dar șansele sunt mari ca mutarea să se facă.

Cosmin Matei s-a antrenat în această vară cu Farul – echipă la care a crescut – şi cel care l-a convins să vină la Dinamo este Ionel Dănciulescu, care îi este naş de cununie. Mijlocaş ofensiv de meserie, Matei a fost căpitan al lui Dinamo în penultimul mandat al lui Mircea Rednic la Dinamo.

hotel iceberg balcic-->

Cosmin Matei a început fotbalul la Farul şi a fost considerat un mare talent al generaţiei sale. În vara lui 2010 a fost transferat de FCSB şi a mai jucat ulterior pentru Astra, Dinamo, Atromitos, Genclerbirligi, NK Istra şi din nou Genclerbirligi. Mijlocaşul de 27 de ani are şi două selecţii la echipa naţională.

Previous Dacă el nu e, nimic nu e
Next Ce spune Victor Pițurcă despre Dinamo

2 Comments

 1. Avatar
  Patriche Iulian
  august 19, 2019
  Răspunde

  Cosmin Matei se incadreaza in categoria stabilita de Dan Petrescu (apropo de Lacina Traore), aceea de ex-fotbalisti. Un jucator ajuns de la o evaluare de 2 mil. euro (pe transfermarkt) la una de 50 mii euro, intr-o perioada de timp relativ scurta, nu stiu cat mai poate ajuta DINAMO in acest moment. Este tehnic, stie sa loveasca mingea, dar este prea static si, daca a fost accidentat un ultima vreme, nu cred ca „debordeaza” de vitalitate (nu o facea nici inainte, cand era pe deplin sanatos).
  Deci daca il avem pe Nistor, nu cred ca DINAMO mai are nevoie si de Matei, la mijloc se impune aducerea urgenta a unui/unor jucator(i) polivalent(i), rapid/rapizi si incisiv(i).

 2. Avatar
  Patriche Iulian
  august 19, 2019
  Răspunde

  Imi cer scuze, trebuia in primul rand sa MULTUMESC SPECIALISTILOR DOARDINAMO.RO pentru postarea comentariului meu, referitor la potentialele transferuri la DINAMO, in cadrul unui articol publicat de acest site al inimilor alb-rosii.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *