A ajuns în România și semnează cu Dinamo


Conducerea celor de la Dinamo, în frunte cu Iuliu Mureșan, au confirmat mutarea lui Dario Bonetti ca antrenor princpial. Italianul a sosit azi în țară.

Antrenorul principal Dušan Uhrin a decis să renunţe la conducerea tehnică a echipei şi a cerut încetarea raporturilor contractuale cu clubul Dinamo Bucureşti.

Italianul era așteptat la sediul clubului pentru ultimele detalii vizavi de semnarea contractului. Presa l-a așteptat pe Dario Bonetti la aeroport, unde fostul tehnician al „câinilor” a fâcut câteva declarații, fără să dea prea multe informații despre viitorul lui în Șoseaua Ștefan cel Mare.

„Nu știu care sunt problemele acum la Dinamo. Meseria mea este să antrenez, nu intru în amănunte. Va trebui să aștept să văd ce se întâmplă în continuare, să înțeleg și eu anumite lucruri.

Eu vreau să antrenez echipe de fotbal, nu vorbesc despre altceva. Sunt aici, vreau să ajut. O să merg să discut cu oficialii echipei. Nu sunt prea multe de discutat acum. Nu sunt trist pentru ceea ce se întâmplă la Dinamo, la fotbal lucrurile merg în bine sau în rău. Sunt îndrăgostit de fotbal și de Dinamo

Fotbalul italian nu va muri niciodată. Avem 20 de jucători extraordonari și un selecționer minunat, de aceea am câștigat Euro 2020″, a declarat Dario Bonetti la venirea în România.

Citește și:

Florin Prunea: „Dinamo face rău”

-->
Previous Florin Prunea: "Dinamo face rău"
Next Iuliu Mureșan: "M-aș bucura foarte tare"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *