A acceptat oferta: „Da, vin”


Iuliu Mureșan este în drum spre București pentru a prelua funcția de administrator special la Dinamo. Trecut cu bine printr-o insolvență cu CFR, acesta este considerat de către DDB omul potrivit să scoată din insolvență clubul din „Ștefan cel Mare”.

Întrebat de GSP.ro dacă s-a decis în privința propunerii DDB, fostul președinte al CFR Cluj a răspuns printr-un mesaj scurt și la obiect: „Da, m-am decis, vin!”.

Până să devină oficial în acte la Dinamo, Iuliu Mureșan a început deja să lucreze la noua componență a clubului și i-a găsit înlocuitor lui Mario Nicolae. Mureșan l-a convins să vină în „Ștefan cel Mare” pe Mihai Matei, fost team manager la Astra.

Acesta are o experiență îndelungată la clubul din Giurgiu, de 12 ani, iar în cercurile fotbalistice din Liga 1 este cunoscut ca un simpatizant al lui Dinamo.

În plus, Mureșan le-a transmis celor de la Dinamo și din DDB că trebuie făcut orice efort pentru ca antrenorul Dusan Uhrin jr. să nu plece de la echipă.

El va merge și la Săftica pentru discuta personal cu jucătorii și cu antrenorul pentru a le promite că va rezolva problemele cu banii și că le va plăti salariile restante.

Oameni cu putere decizională din DDB au explicat pentru Gazeta Sporturilor cum s-a ajuns la varianta Iuliu Mureșan.

„Am pornit de la premisa că trebuie să fie o persoană competentă, care a lucrat în managementul unui club și care a trecut printr-o insolvență. Trebuia să fie o persoană care nu a fost ostilă sau conflictuală în relația cu suporterii dinamoviști. Nu contează că a fost în competiție cu Dinamo, așa e în sport”, au spus cei din DDB..

Citește și:

W SPA, o experiență perfectă într-un loc spectaculos

-->
Previous Ce se va întâmpla cu Dușan Uhrin
Next S-a răzgândit Iuliu Mureșan?

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *