8 jucători vor veni la Dinamo


Iuliu Mureșan a oferit un interviu amplu în FANATIK și a explicat care mai este situația la Dinamo.

Despre transferuri: „Eu am discutat cu șapte-opt jucători. Și români și străini. Nu pot să dau nume, pentru că le dau idei altora. Vor veni fotbaliști la Dinamo în zilele următoare, bineînțeles. Și discut tot timpul, mi se fac oferte.

Și acum îmi trimite cineva pe whatsapp jucători, dar eu am niște colaboratori în care am încredere și nu ne-au păcălit niciodată. Mă voi baza pe aceștia la adus jucători. Dar orice propunere care vine, dacă este un jucător bun și se încadrează în ceea ce căutăm noi la Dinamo, este binevenit. Și dacă ne înțelegem la contract bineînțeles”.

Despre media de salarii: „Nu este un plafon de 5.000 de euro, ci o medie. Pot fi și salarii de 7.000 de euro. Lista a fost făcută în glumă, mulți au o vârstă la care nu știu dacă mai pot juca la acest nivel. Discut și cu jucători care au fost pe la CFR Cluj”.

Despre Constantin Nica: „Trebuie să aducem jucători și îl am în vedere și pe Constantin Nica. El se antrenează deja și e un dinamovist”.

Despre Deian Sorescu: „Am vorbit cu el și e un jucător foarte valoros al lui Dinamo, care are cifre foarte bune. Îl respect foarte mult și i-am spus și lui și lui Steliano Filip că ei sunt spiritul lui Dinamo. Sunt jucători de foarte mare valoare și nu îi las să plece, să se gândească foarte serios. Cred și sper că i-am convins. Am discutat chiar ieri cu ei. Am vorbit și cu Mihai Eșanu și l-am asigurat că are toată susținerea mea. E un portar care are fizic și calități. A avut multe intervenții salvatoare, a făcut puncte și a contribuit la rezultatele echipei”.

Citește și:

Iuliu Mureșan: „Posibili viitori investitori”

-->
Previous Iuliu Mureșan: "Posibili viitori investitori"
Next Un jucător atacă DDB-ul: "Ni se spun minciuni cum ne spuneau spaniolii"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *