8 jucători pe lista lui Dinamo


Fostul dinamovist Vali Lazăr ar putea reveni la Dinamo, însă doar în cazul în care Deian Sorescu va fi vândut.

Gazeta Sporturilor vă prezintă ultimele detalii de la negocieri.

Jo Santos (30 de ani) și Platini (35) l-au contactat pe Stoican, oferindu-și serviciile.

De asemenea, fostul golgeter al Ligii 1, Liviu Antal, 32 de ani, a reziliat cu UTA și a fost recomandat roș-albilor. Totodată, un alt vârf, Andrei Sântean, 22 de ani, de la Hermannstadt, a fost și el propus.

După ce l-au adus pe Răzvan Patriche, 35 de ani, roș-albii nu sunt deciși dacă să-l mai ia împrumut pe Alin Dobrosavlevici, 27 de ani, apărător crescut în Ștefan cel Mare, care acum nu-și mai găsește locul la Farul. Mai mult, Dinamo ar fi interesată și de serviciile lui Andrei Pițian, cel care și-a reziliat contractul cu FC Argeș în această iarnă.

Din informațiile Gazetei, Dinamo discută zilele acestea și cu trei fotbaliști străini.

Totodată, Valentin Lazăr, 32 de ani, ultima oară la Concordia Chiajna, a fost propus „câinilor”, mai ales că este un fotbalist care a lucrat cu Flavius Stoican și care e și pe placul suporterilor.

Impresarul Bogdan Apostu, cunoscut în special pentru infuența pe care o are la UTA, le-a propus dinamoviștilor un fotbalist sârb. Mai exact, un „închizător” din Serbia, Marko Djurisic.

În vârstă de 24 de ani, acesta a evoluat ultima oară în Letonia, la Riga. Fotbalistul a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Vojvodina, Proleter Novi Sad, Mačva Šabac, Dinamo Vranje și Riga și e cotat de Transfermarkt la 250.000 de euro.

Așadar, nu mai puțin de jucători sunt 7 jucători sunt pe lista lui Dinamo: Vali Lazăr, Jos Santos, Platini, Liviu Antal, Andrei Sîntean, Dobroslavevic, Marko Djurisic , Jakob Vojtus și cu siguranță vor mai apărea și alții. Rămâne de văzut cine va veni și cine nu.

Citește și:

Patriche la Dinamo: ”Am renunțat la bani pentru acest club”. Mesaj pentru fani

-->
Previous Un titular de drept nu mai vrea să continue la Dinamo
Next Iuliu Mureșan oferă o veste bună suporterilor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *