7 nume IMPORTANTE pe lista neagră a lui Rednic. De ce trebuie să scape de ei


Dinamo în curând își va schimba serios fața! Mircea Rednic are de gând să mai renunțe la iarnă la o parte dintre jucători. Iar pe lista neagră sunt puși fotbaliștii cu salarii mari, prin plecarea lor s-ar mai elibera o parte din buget pentru a crește salariile celor pe care i-a adus în această perioadă la Dinamo.

Katsikas, Gomelt, Daniel Popa, Axente, Pesici, Cooper, Penedo sunt printre numele aflate în pericol. E posibil să dispară din iarnă chiar Salomao, în ciuda randamentului bun al portughezului. El și-a șubrezit statutul fiindcă a refuzat prelungirea contractului și va căpăta de la 1 ianuarie dreptul de a negocia direct cu oricare club interesat de el, scrie gsp.ro.

Montini, Tade, Aliji, Atmane și Zenke sunt fotbaliștii pe care i-a recrutat Mircea într-un „mercato din riparazzione” inventat ad-hoc, pentru că n-a fost deschisă fereastra de transferuri. Salariile nou-veniților vor fi chiar și duble față de valorile din prezent, adică până la 7.000, 8.000, 9.000 de euro de jucător. Printre cele mai mari venituri de la Dinamo. Ei au fost de acord să fie plătiți „de criză” doar o lună, practic.

Citește și:

Un ANTRENOR cunoscut recunoaște negocierile cu Dinamo. De ce nu a acceptat

-->
Previous Motivele pentru care Rotariu s-ar duce la FCSB: ”Orice e posibil”
Next ASTA trebuie să găsească NEAPĂRAT Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *