7 absenți pentru meciul cu Sepsi


-->
Flavius Stoican a susținut astăzi la prânz conferința de presă dinaintea meciului cu Sepsi Sf. Gheorghe de pe arena Dinamo.

Mulți absenți

„Mă confrunt cu ceva probleme. Sunt patru jucători indisponibili: Mirko, Răuță, Matei și Igor Jovanovic, plus cei dinainte Ivanov, Rici Grigore. Încerc ca la ora meciului să aliniez un prim 11 foarte bun și care să fie apt din punct de vedere medical.

Ieri (n.r. – duminică) la antrenament am avut o discuție cu ei, au dureri, dar nu cât să-i țină în afară gazonului pentru o perioada lungă”, a declarat Flavius Stoican.

Nu contează cum va fi terenul, în ce condiții se va juca meciul, noi trebuie să facem o partidă bună nu să căutăm alibiuri. Încercăm să depășim și zona de baraj, acesta este gândul nostru.*

Ni s-a promis o primă și pentru acest meci, așa cum am avut și la meciul cu Rapid. Chiar dacă nu e o sumă exorbitantă, ceea ce mă încântă este că se împarte în mod egal la toată lumea, indiferent că jucătorii sunt titulari, rezerve sau sunt în afară lotului. Lucrul cel mai important este ca atunci când jucătorii intră pe teren să lupte ca să salveze echipa. Sunt importanți și banii, dar nu acum.

Oamenii ne sprijină, galeria este alături de noi, au fost mereu și când nu am jucat bine.” – Flavius Stoican, antrenor Dinamo, conform GSP.

Pe lângă cei 6 absenți, li se adaugă și Azankpo, cel care are doar o repriză în tricoul alb-roșu.

Citește și:

Au venit banii la Dinamo: ”Achitat”

Previous Gest extraordinar al PCH-ului
Next Amenzi usturătoare după Rapid-Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *