6 luni fără Rednic. Previziunea antrenorului s-a adeverit


3 iunie 2019-3 decembrie 2019. 6 luni au trecut de când Mircea Rednic a fost dat afară pe ușa din dos de la Dinamo. După ce-și antamase un alt staff și își făcuse o strategie clară pentru a evita echipa un nou sezon în play-out. Antrenorul a fost dat afară de Ionuț Negoiță și acuzat că ”vrea să conducă pe banii altuia”. Patronul de la Rin a încercat să-i vândă imediat clubul, dar antrenorul a refuzat clar.

”Problema este că nu avem stadion. Iar firma aia a lui Ionuţ Negoiţă nu deţine palmaresul, nu deţine mai nimic. Doar un tâmpit ca mine putea să bage bani aşa! Dar măcar dacă se rezolva problema stadionului erau oameni interesaţi.

Eu la ceea ce simt pentru Dinamo nu o să renunţ niciodată! Nu se ştie ce se va întâmpla în viitor. Am spus că până la 60 de ani voi mai antrena şi după aia vom vedea”, a declarat atunci Mircea Rednic pentru doardinamo.ro.

Și-a avut dreptate. Clubul nu s-a vândut și sunt în continuare probleme financiare la Dinamo.

Echipa din Ștefan cel Mare a fost măcinată între timp de tot felul de probleme, formația încropită de Eugen Neagoe împreună cu Florin Prunea s-a dovedit a fi un dezastru, ”Geană” suferind un infarct pe bancă la ultimul său meci ca antrenor la Dinamo.

Salvarea a venit în persoana lui Dusan Uhrin, care e ca un ceas elvețian și încearcă să nu se lase afectat de problemele din exterior. Dar cu o echipă neplătită, cu jucători nemulțumiți din cauza instabilității din club, Dinamo este pe locul 8, la 2 puncte de locurile de play-off în acest sezon.

Dar antrenorul ceh a luat echipa de pe ultimul loc și a reușit să închege un prim 11 de bază, chiar dacă formația a fost decimată de accidentări, iar dintre fotbaliștii aduși de Neagoe la Dinamo nu s-au impus decât Piscitelli, Mrzljak și Slavko Perovic în primul 11. Iar de ultimul dinamoviștii au încercat să scape din cauza unor probleme medicale pe care fotbalistul a dovedit că nu le avea de fapt!

În vară au venit însă mulți fotbaliști: Cătălin Straton, Andrei Sin, Alexandru Răuță, Brito, Bru, Florin Bejan și Gabriel Moura. Practic s-au adus șapte rezerve și doar trei titulari.

După demisia lui Neagoe au mai venit trei jucători. Doi foarte importanți, Ante Puljic și Diego Fabbrini, și Roberto Strechie, care n-a debutat până acum la Dinamo și s-a remarcat până acum doar prin modul în care dansează în vestiar.

Citește și:

Negoiță a mutat decisiv unde-l interesa cel mai mult

-->
Previous Negoiță a mutat decisiv unde-l interesa cel mai mult
Next Dusan Uhrin este sigur pe el și anunță când își va prelungi contractul: ”Eu de asta sunt interesat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *