5 jucători pot semna cu Dinamo


Iuliu Mureșan dorește să îi întărească lotul lui Dario Bonetti.
Marți, Dinamo a primit, în sfârșit, o veste bună. Clubul din Ștefan cel Mare a avut câștig de cauză la TAS și i s-a dat dreptul să transfere jucători

Pe lângă înregistrările lui Constantin Nica (28 ani) și Cătălin Țîră (27 ani), Iuliu Mureșan a mai făcut o repatriere și i l-a adus la echipă pe Gabriel Torje (31 ani).

Conform sport.ro, „câinii” au mai pus ochii pe un jucător care a fost la CFR Cluj, ca în cazul lui Mirko Ivanovski (31 ani). Potrivit sport.ro, la Dinamo ar urma să ajungă liber de contract Najib Ammari (29 ani). Mijlocașul ofensiv a jucat pentru clujeni în sezonul 2013-2014, unde a bifat cinci meciuri în Liga 1, urmând să mai prindă 18 meciuri în primul eșalon pentru Dunărea Călărași (17) și Viitorul Constanța (1).

Ammari este format de Olympique de Marseille, dar nu a apucat să joace niciun meci pentru prima echipă. De-a lungul carierei, algerianul a mai evoluat pentru Rouen, Chernomorets Burgas, Levski Sofia, Latina, Virtus Entella, Spezia, Damac și Viterbese, unde a jucat trei meciuri în ultimul sezon de Serie C.

Citește și:

Replica lui Cosmin Contra pentru fanii dinamoviști: ”Eu știu cât am suferit”

-->
Previous Reacție oficială despre venirea lui Torje la Dinamo
Next EXCLUSIV May Mahlangu vrea la Dinamo: „Mi-ar plăcea”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *