5 jucători o părăsesc pe Dinamo


-->
Dinamo se pregăteşte de reunirea pentru Liga 2. Vor fi mari schimbări de lot, iar FANATIK a aflat că după Steliano Filip, alţi patru jucători de bază vor pleca de la echipă.

Oficialii echipei creionează lotul pentru sezonul viitor în aceste zile, iar o parte importantă a jucătorilor de bază în stagiunea precedentă au plecat sau sunt pe cale de a o face. Răzvan Zăvăleanu a anunţat în conferinţa de presă despărţirea de Steliano Filip.

FANATIK a aflat că alţi patru jucători de bază vor părăsi echipa. Căpitan în multe meciuri din sezonul trecut, Alexandru Răuţă nu vrea să se întoarcă la Dinamo, contractul său fiind scadent în această vară.

Christian Irobiso şi Răzvan Grădinaru pleacă şi ei de la echipă, după ce au fost legitimaţi la începutul lunii februarie. Un alt nume important care nu va continua este Jonathan Rodriguez, împrumutat de la CFR Cluj.

Răzvan Zăvăleanu a vorbit în conferinţa de presă despre situaţia lui Jonathan Rodriguez, pe care şi-ar dori să îl păstreze. Singura variantă prin care mijlocaşul ar putea rămâne la echipă ar fi ca CFR Cluj să suporte în continuare o parte importantă a salariului, iar fotbalistul să fie de acord să rămână în Liga 2 la Dinamo.

Însă, din informaţiile Fanatik, CFR Cluj vrea să se despartă de Jonathan Rodriguez. În situaţia în care jucătorul ar rămâne liber de contract, Dinamo nu va putea să îi susţină salariul, astfel că sunt şanse minime ca Rodriguez să rămână la echipă.

Pentru noul sezon, lotul va fi completat cu jucători care au evoluat la echipa a doua, dar şi patru sau cinci tineri jucători de la U-19, care au ajuns sub comanda lui Gheorghe Mihali în semifinalele Ligii Elitelor.

Citește și:

Gigi Becali a găsit soluția în scandalul bisericii din Constanța: ”Fac alta, adevărată, frumoasă”

Previous DDB vrea să cumpere clubul de la Șerdean
Next Un jucător străin vrea să rămână la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *