5 jucători noi la antrenamentele lui Dinamo


Dinamo trebuie să supraviețuiască și se fac eforturi mari în acest sens în ciuda tuturor obstacolelor puse de Pablo Cortacero și cei care-i fac jocurile în România.

O primă veste bună este că Ante Puljic s-a ținut de cuvânt și s-a întors în România. El se va antrena de mâine cu Dinamo, dar mai întâi va face vizita medicală, dimineața. Oricum, cel mai probabil el nu va fi pe teren pe 13 ianuarie, cu Hermannstadt.

Pe de altă parte, Jerry Gane a fost înțelept și în lipsa jucătorilor cu salarii de zeci de mii de euro care și-au luat deja tălpășița de la Dinamo a adus câțiva fotbaliști de la echipa a doua. Este vorba de Andreas Mihaiu, mijlocașul care de fiecare dată când a fost nevoie de el la Dinamo nu a dezamăgit, deși nu a primit foarte multe șanse.

De asemenea, Dan Tălmaciu, un fundaș central de 18 ani, care poate fi o soluție de acum în momentul în care Puljic lipsește, Cristian Ionescu, un atacant de 17 ani, dar și Andrei Blejdea, care se antrenează deja cu Dinamo după ce i-a expirat înțelegerea cu FC Argeș, fiind un jucător ofensiv.

Citește și:

Lecție de la bulgari pentru români. Au redeschis grădinițele și școlile: ”Părinții au fost de părere”

Previous Vin banii la Dinamo: ”Am achitat”
Next Dinamo a efectuat vizita medicală. Noutăți în lot

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *