5 idei de la un dinamovist aflat în izolare voluntară


Dinamoviștii stau în izolare voluntară și ascultă îndemnul autorităților. Unul dintre ei este Cătălin Straton, care stă alături de Valentina și de cele două fetițe ale cuplului, Eva, de 4 ani, și Anastasia, 1 an și a povestit pentru Gazeta Sporturilor cum se descurcă în această perioadă.

Iată 5 idei de la omul de familie Cătălin Straton:

1. „Nu este tocmai plăcută această perioadă, dar atât timp cât suntem sănătoși, alte lucruri chiar nu mai contează. Având în vedere că avem două fetițe mici, ce necesită atenție sporită, ai program full. Mă focusez să fie ele bine, să mă umplu mai puțin cu informații despre ceea ce e în afara casei” .

2. „Netflix este un amic de nădejde acum, mai pierd timpul, atunci când îmi permit, fiindcă și acum vorbim pe whatsapp că dorm cele mici. Ca film care mi-a plăcut de curând este Ultras, despre viața unui șef de galerie napoletan, foarte interesant, mai ales că e în dialectul acelei zone”.

3. „Mai mult stau cu fata cea mare, dans, desen, pictat. Dansul e pe primul loc la ea. Tocmai ce am descoperit că este fană a lui Alex Velea. Asta e! Da, mai dansez cu ea, vine și soția cu Anastasia, ne distrăm, cântăm, facem mișcare. Nu prea e de mine dansul, dar trebuie să mă ridic la nivelul așteptărilor fetiței. Fac eforturi”.

4. „O ajut și pe soție la treburile casnice. Nu este nicio rușine să aspiri prin casă, cred că ține de fiecare om. Îmi place să fie curățenie în casă. Așa că pun și eu mâna, normal”.

Citește și:

Sfatul unui cunoscut epidemologic în privința fructelor: ”Evitați acest obicei prost!”

-->
Previous Vești bune din izolare de la jucătorii lui Dinamo
Next Ionel Ganea, acuze grave: "E blocat"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *