Contra avertizează: ”N-am avut minte. Sunt principalul responsabil”


Cosmin Contra a ajuns la a treia înfrângere din acest sezon, exact atâtea mai avea în propriul palmares până în acest sezon. Dinamo a strâns trei victorii și trei eșecuri după 6 etape, un nou meci pierdut după 0-1 la CFR Cluj joi. Antrenorul de 41 de ani este în dificultate. I-a certat pe Hanca, Nedelcearu și Katsikas, în mod special.

”Greșeli mari la jucători de echipa națională. Lufturi! Dar nu doar ei au greșit. Am controlat jocul, de fapt trei sferturi din el, puteam face 2-0 sau chiar 3-0 și meciul s-ar fi încheiat. Le-am facilitat tot! Ne-am pierdut luciditatea, i-am lăsat să facă orice vor. Nedelcearu a făcut o greșeală enormă, în fine n-am avut minte și am pierdut, sunt principalul responsabil”,a spus Contra.

”Trebuie să ne trezim, să învățăm din această nouă înfrângere. Specialiștii spun că am fi candidați la titlu, dar la cum jucăm acum să fim mulțumiți dacă prindem play-off-ul! Iar despre Colțescu ce să mai zic, îl știe toată lumea, dă 14-15 cartonașe galbene pe meci, vrea să fie protagonist el, trebuia să se aștepte și Nedelcearu că mai poate lua un cartonaș. Nu e , totuși, de vină Colțescu. Sunt supărat că din două lufturi am pierdut meciul, este inadmisibil”, a mai declarat tehnicianul.

 

 

-->
Previous Învingătorul lui Dinamo a revenit după o perioadă neagră
Next Foștii dinamoviști, mesaje dure după ce "câinii" au pierdut la Iași

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *