Se întoarce Cortacero? „Nu va renunța”


Pablo Cortacero este încă acționarul majoritar al lui Dinamo, însă din luna august nu a mai adus niciun ban în club. De atunci au trecut 7 luni!!! Fanii din programul DDB l-au înlăturat de la conducerea clubului și au preluat controlul, în condițiile în care singurii bani care intră în club sunt cei aduși de la suporteri.

Din informațiile FANATIK.ro, spaniolul are șanse uriașe să fie repus în funcție de instanțe la procesul din data de 18 martie a acestui an.

Reamintim că Pablo Cortacero s-a adresat instanțelor pentru a fi repus în funcție și marea îngrijorare a celor care conduc acum clubul este că ibericul va avea câștig de cauză la proces.

Un om din club a declarat pentru FANATIK.ro că spaniolul va reveni cu siguranță în România și va câștiga procesul. Nu se mai pune problem.a dacă va reveni, ci când va reveni.

O să câștige procesul pentru că nu avem ce face. Are 72% din club și, din păcate, cu 20% nu ai cum să îl răstorni. Sigur va reveni, mai ales dacă situația va fi mai calmă. 

Cu salarii plătite, cu licența luată o să revină să își revendice drepturile. Chiar dacă el n-are niciun ban, nu va renunța. Astea sunt niște vise pe care le avem că nu se mai întoarce Cortacero. Se va întoarce. 

Și nici măcar el nu trebuie să plătească. Pentru că nu sunt ale lui. Sunt ale clubului toate datoriile. Dacă nu vrea, poate să își revendice toate drepturile fără să aducă niciun ban, doar pentru că el are 72%”, a spus unul dintre oamenii din club pentru FANATIK.

Citește și:

Diana Șoșoacă: ”Luați de la televiziuni, să dați la copii!”

-->
Previous A câștigat litigiul cu Dinamo și anunță: „Nu a mai dat nimeni niciun semn.”
Next Altă sumă mare adăugată la datoria lui Dinamo: ”A făcut apel, dar degeaba”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *