3 titulari din sezonul trecut au părăsit astăzi Dinamo


Conform ProSport, Vlad Achim și Alexandru Răuță au devenit liberi de contract și au plecat de la Dinamo. Nemec îi va urma și el pe cei 2, care nici nu s-au mai prezentat la antrenamentele formației din „Groapă”.

Vlad Achim (32 de ani) mai avea contract cu Dinamo până în iunie 2022, la fel și Alexandru Răuță (29 de ani), jucător care era sub contract cu gruparea „câinilor” din iulie 2019.

Totodată, Adam Nemec, atacantul în vârstă de 35 de ani care revenise la Dinamo în august 2020 a transmis și el că nu are de gând să rămână în „Ștefan cel Mare” pentru ediția viitoare din Liga 1, iar de mâine nu va mai merge la ședințele de pregătire.

Contractul lui Adam Nemec expira la finalul sezonului 2020 – 2021, dar oficialii lui Dinamo au decis să activeze clauza pentru a-i prelungi înțelegerea încă un sezon.

Situația de la gruparea „câinilor” este din ce în ce mai rea, mai ales că la ședința de pregătire de astăzi s-au prezentat numai juniorii.

În urmă cu câteva zile, Paul Anton, un alt jucător important de la Dinamo, anunța că așteaptă să discute cu oficialii lui Dinamo pentru a-și stabili viitorul. „Eu sunt într-o perioadă de convalescență. Eu aștept să am o discuție cu cineva, să lămuresc. Am avut discuții ieri cu cei din DDB, însă, în momentul de față, administratorul judiciar va conduce clubul și va trebui să vorbim cu el”, spunea Paul Anton pentru aceeași sursă.

Citește și:

Iuliu Mureșan, așteptat să-i împace pe jucători. Alte două probleme de lot

-->
Previous Prima reacție a lui Șiman legată de plecarea lui Șerban de la Dinamo
Next Iuliu Mureșan: "Sunt salarii de campioana României"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.